Bebek İkinci El ARIYORUM... UYGUN FIYATA OKİEDOG MARKA ÇANTA ARIYORUM..

Canım onu burda bulmak zor olabilir bende kullanıyorum çok gusel bi çanta
Tutumlu da gördüm 2 tane hemde fiyatının bayagi altında bir bak istersen...

Tesekkur ederim canım, Tutumlu ve Ekonomik annede satanlarla iletişime gectim, fiyatın cok altında ama sadece cantayı satıyo, parçalarını eksik gönderiyo, bırde burda şansımı denemek istedim, sence bulamazsam sıfırını almalımıyım??

OKİ3DOG FRECKLES

SAYILI KULLANILDI

50 TL

Cnm biraz geç oldu ama sitede yoktum :)
Ben sifirini aldım 1.5 senedir markete bile çantayı kullanıyorum sonuçta bir kaç sene idare edecek biraz pahalı ama değiyor fiyatına 2 çocukla özellikle sırtta taşınması cok rahat. Ben n 11 den almıştım aklında bulunsun umarım bulursun ben siyah rengini kullanıyorum

Ben de kullanıyorum çok memnunum çocuktan sonra da kullanı rı m diyorum hatta,ikinci el bulduysan al uygun fiyatlı,parası dedğin üç parçası vat zaten biberon çantası kirli çantası ve alt açma,onlar da çok prb olmuyor,gerçekten kullanışlı

Biberon çantasini kullanıyor musun? Almışken herseyi tam olsun dedim bende ama... yada ayrı satılıyor mu acaba?? duyaydin

Biberon çantasini kullanıyor musun? Almışken herseyi tam olsun dedim bende ama... yada ayrı satılıyor mu acaba?? duyaydin
Kışın suyu çok soğumasın diye birkaç kez kullandım onun dışında pek kullandığım söylwnwmez,alt açmayı da ablama verdim ben çantaya tek kullanımlıklardan koyuyorum sokağa çıkarken,kirli çantasını ise çok farklı işler için kullandım,eğer emziriyorsan zaten biberon çantasına çok gerek olmuyor ya da termos taşıyor birçok insan

Biberon çantası gerekli oluyor bence. Ben mama suyunu evden koyup dışarıda rahatlıkla mamasını hazırlayabiliyordum böylelikle...

Kirli çantasını da küçükken kustuğu mendilleri önlükleri, şimdi de ayakkabılarını koymak için kullanıyorum.

Alt açma tek kullanımlıklar da kullanılabiliyor. Ama bazen zemin sert olunca yastık niyetine başının altına koyuyorum ben.

Tam takım almak önemli. Ama bence açık renk almayın. Bende resimdekinden var ve arka yüzüne kot pantolonun rengi geçti hep. Geri kalanı da çabuk kirleniyor, sık sık yıkamak gerek

Bende bu çantadan kullanıyorum gerçekten harika ve değer yuppe arkadaşıma katılıyorum,, sırt çantası olabildiğinden kullanımı çok kolay

evet kullanan herkes çok memnun, ama ikinci elini bulamadım, galiba sıfırını alıcam en sonunda :)) sizde hangi rengi var ?? babyoverlock

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…