Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sagol canım ama bızım ayaklarımız kucuk 17 numarayız su an. yuruyemıyoruz ama sureklı elımden tutun yuruyeyım ıstıyor öle oluncada ayagında bı ayakkabı olsun dedım ıyıce yuruyunce alıcam zaten bı kactanede sımdı gıymesı ıcın arıyorum canımBizim ilk adimimiz 20 noydu. Polaris %100 deri ve ortopedik. Büyük demezseniz resim eklerim.
canım tesekkur ederım ama bıraz acık arıyorum yazlık gıbı yanı. Urfaada oldugumuz ıcın sıcak buralarEki Görüntüle 1780391 Eki Görüntüle 1780392
Merhabalar..
Elimde kizimin 19 numara, baby force marka, ortopedik deri ilk adim ayakkabisi mevcut. Gecen sene 55 tl ye almistik. Temiz kullanilmistir. 20 TL dusunuyorum.
Yaninda fotograftaki terligi hediye veriyorum. Hic giyilmedi, sifir. Terlik 20 no fakat 19 no uyumludur.
Rica ederim..canım tesekkur ederım ama bıraz acık arıyorum yazlık gıbı yanı. Urfaada oldugumuz ıcın sıcak buralar
Anladım. Ben yine de koyayim resim. Yaza tam gelir. Aklınızda bulunsunCok sagol canım ama bızım ayaklarımız kucuk 17 numarayız su an. yuruyemıyoruz ama sureklı elımden tutun yuruyeyım ıstıyor öle oluncada ayagında bı ayakkabı olsun dedım ıyıce yuruyunce alıcam zaten bı kactanede sımdı gıymesı ıcın arıyorum canım
Fiyati nedirBizim ilk adimimiz 20 noydu. Polaris %100 deri ve ortopedik. Büyük demezseniz resim eklerim.
20 TlFiyati nedir
resm attımKızıma ılk adım ayakkabısı arıyorum 18-19 numara.