• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arıyorum (hamilelikle ilgili)

buzprensesii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
271
13
118
34
İzmir
merhaba arkadaşlar, hamile bir tanıdığıma hediye etmek üzere hamilelikle ilgili tüm aradıklarını bulabileceği ( gebe sağlığı, hafta hafta gebelik, yenidoğan bakımı vb. konularda olabilir) kitaplar arıyorum. hem anneyle ilgili hem de bebeğin gelişimiyle ilgili olursa sevinirim. bu tür kitaplar elinde olanlar ve bir daha okumayacağını düşünenlerden yardım bekliyorum. uygun fiyat ya da hediye şeklinde olursa çok mutlu olurum :))

mrb bende de adem güneşin annelik sanatı ve çocukluk sırrı isimli iki kitabı var. Bir de ayşe önerin hamilelik doğum ve bebek bakım kitabı var düşünürsen. Hepsi orjinaldir.

Bakiniz: Görücü usulü
:48:

içerik

Hızlı gelişen teknoloji, bu teknolojinin sonucu oluşan çevre kirliliği, sunni ve rafineri Besinler insanı zorlayan beslenme şekli, hızlı rekabet ailemizde ve çocuklarımızda sorunlar oluşmasına neden oluyor.

Bugün her insanın az yada çok sağlık problemi var. Artan yatak sayılarına rağmen hastaneler hep dolu durumda.Hastalık istenmeyen bir hadisedir. Ama başa geldiğinde de bilgili bir şekilde üzerine gitmek gerekir. Çoğu önemli hastalıklar ihmalden kaynaklanmaktadır.

Aile reisleri ve hanımları eğer alacakları tedbirleri, aile sağlığını ve çocuk sağlığını iyi bildiklerinde, inanıyoruz ki daha sağlıklı ve hastalıklardan uzak bir yaşam süreceklerdir.

Bu kitap sizin Anne ve Çocuk Sağlığı konusunda doğru ve sağlıklı kararlar vermenizi sağlayacaktır.

Ben de tracy hogg ferber kaan kocatepehin kitapları var canım dusunursen 5 6 kitap var sifir ve sifir ayarinda

Back