• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Arıyorum- Hamile kıyafetleri ve 2 yasında bebek kışlık kıyafet

uglyDucking

Rabbim şükürler olsun..
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
2.031
895
323
Merhaba hanımlar. Hayırlı alışverişler. 164 boyunda seksen kiloyum. 13 ekimde bir yaşına girecek bir kızım var. Ama kendisi 12 kilo olduğundan dolayı 2 yaş kıyafetleri giydiriyoruz şu an. Anca oluyor. 2 yaşa uygun kışlık arıyorum. Kendime hamile kıyafetleri arıyorum. İki aylık hamileyim. Şimdiden alacağım.

Teşekkür ediyorum. Fakat sadece en alttaki kot pantolon bana uyar. Daha başka yok mu acaba

Merhaba hanımlar. Hayırlı alışverişler. 164 boyunda seksen kiloyum. 13 ekimde bir yaşına girecek bir kızım var. Ama kendisi 12 kilo olduğundan dolayı 2 yaş kıyafetleri giydiriyoruz şu an. Anca oluyor. 2 yaşa uygun kışlık arıyorum. Kendime hamile kıyafetleri arıyorum. İki aylık hamileyim. Şimdiden alacağım.
Bende bır tane uzun kollu sıyah renkte özel dıkım badı tarzı bir şey var dusunursenız

Bende bır tane uzun kollu sıyah renkte özel dıkım badı tarzı bir şey var dusunursenız
Teşekkür ederim largo parasına değsin istiyorum. Almışken 3-4 parça alacağım çünkü. Öbür türlü tek bir kıyafet alırsam kargoyla birlikte aynı paraya denk geliyor. Var mı başka bir şeyin beraber alsam

Back