Bebek İkinci El Arıyorum Erkek bebek uyku tulumu

Fubaer

Ali Ertuğrul'un Annesi
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
318
57
98
Oğlum 9 aylık ama boyu 80 cm bize kalın uyku tulumu lazım ve 12-18 ay arası. Konularımdaki kıyafetlerle takas düşünen olursa takasta olur. Uygun fiyatlı olsun kargo fiyatları malum sıfır fiyata yakın ürün istemiyorum. Teşekkürler

20160116_151101.jpg
20160116_151238.jpg

1' etiketli kalin elyaf dolgulu sifir tulum etiketinde 24 ay yaziyor ancak kalibi daha ufak 12 18 e daha uygun 10 tl
2 mothercare havlu kaydirmaz tabanli sifir tulum 18 24 ay bedende.uclu paket almistim bu hic kullanilmadi sifir 15 tl

Tmm cnm 1. Si tam istediğim gibi 15 tl çıkartsam sana kargoyla beraber üstünü ekleyip gönderir misin evde üzerimde hiç para bulunmuyorda. Eşimde kart kullanır hep. Mümkün mü?

Tmm cnm 1. Si tam istediğim gibi 15 tl çıkartsam sana kargoyla beraber üstünü ekleyip gönderir misin evde üzerimde hiç para bulunmuyorda. Eşimde kart kullanır hep. Mümkün mü?
Ozelden yazin goruselim

ben de tulum ariyorum. 18-24 ay yada iki yas da olabilir. basligin sahibi arkadas buldugu icin yazayim dedim varsa eger bana da yonlendirebilirsiniz. :KK19:

Ben buldum gibi cnm inşallah sende bulursun. Ben diğer bayanlar gibi git kendine konu aç demem sıkıntı yapma burdan devam et aramaya.

Back