Bebek İkinci El ARIYORUM - beşik-portbebe-bebek arabası

Canım bebe confort elea var bende travel sistem kırmızı renk oto koltuğu ile beraber, tertemiz mis gibi araba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benım ayırabılecegım butce araba için 250-300 cunkı kargoda var o yuzden ıkıncı el bakıyorum

anladım canım, ben bunları geçen sene 1500 tlye almıştım, bu sene de 2000 tlye gördüm geçen ankara baby mallda, senin verdiğin fiyat da benim için çok az, çünkü ben de oğluma daha küçük bişi alıcam artık, büyüdüğü için bu bize fazla geliyor, yerimiz olsa satmayı düşünmem zaten, çünkü arabamızdan çok memnunuz, oğlum kendi yatağından daha rahat uyuyor içinde dışarda gezerken

tam ıstedıgım gıbı fıyatı nedir ?

Arkadaşım ben bu ürünü zamanında 150 TL ye almıştım.Şu anda internette çeşitli sitelerde sıfır ürün fiyatı gördüğüm kadarıyla 130ile 200TL arasında değişiyor.Senin bütçene uyarmış bilmem ama ben ürünü 75TL ye satıyorum. Benden almasan bile naçizane tavsiyem bu tarz birşey al. Öbür yumuşak tarzdaki ürünlerde çocuk iki büklüm oluyor.

chicco lite way baston puset bebek arabamız satlıktır. kırmızı renktedir.temsili resmini yükledim.dün alışveriş merkezinde aynısını 450tl sordum.fiyat olarak 300 istiyordum fakat 250 tl düşürdüm.kargo alıcıya aittir.15 tatilde almıştık.nisan ayından itibaren kullanmaya başladık en fazla 10-15 kez binmiştir bebeğim.

Eklentiler

• $chicco.jpg
    6 KB · Görüntüleme: 52
mothercare sallanan beşik veya ıke beşik satan yokmu acaba ? bebek arabası ve port bebede arıyorum

Canım ben kraft travel sistem bebek arabami satiyorum kizim 8 aylık artvine tayinimiz cikti baston puset alacagim icin satiyorum yaninda hamak besigim falan da istersen görüşelim ben acil satiyorum ama bir aya tasiniyorum istanbuldaysan elden de alabilirsin

Portbebee ve cantasi var kiz icin bulamdiysaniz donus yapin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…