- Konu Sahibi Prenseselina
250 olmazmı?olursa ben almak duş. olmassa salık olsun.350 tl +kargo parası bana pahalı olurfiyat nekadar?
nerde otur.?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
250 olmazmı?olursa ben almak duş. olmassa salık olsun.350 tl +kargo parası bana pahalı olurfiyat nekadar?
nerde otur.?
Avcilardayim ben
250 olmazmı?olursa ben almak duş. olmassa salık olsun.350 tl +kargo parası bana pahalı olur
tamam((((kusura bakmain250₺ cok dusuk bir fiyat, dusunmuyorum tesekkurler
Uygun fiyatlı bebek arabası mama sandalyesi ve hoppala arıyorum.![]()
abla,siz indırım biraz yapmazmısınız?internette baktım arabanızı bendım.almak ist.kargo olmasaidı:18:250₺ cok dusuk bir fiyat, dusunmuyorum tesekkurler
abla,siz indırım biraz yapmazmısınız?internette baktım arabanızı bendım.almak ist.kargo olmasaidı:18:
biz gelemek.bebek 6 aylık.arabamız yok.350tl kabul.ama nasıl alacam ?Ana kucagi disinda diger parcasi hic kullanilmadi, bu fiyat bile dusuk kaliyor bence, son fiyatimdir 350₺, zaten kargo yapilmaz bu urun, elden teslim alinmasi lazim.
biz gelemek.bebek 6 aylık.arabamız yok.350tl kabul.ama nasıl alacam ?
maclaren quest 2007 model bu resmin aynısı canım çok kullanışlı 200 dedim ama düşünürsen konuşuruz
arabamızın temsili resmini ekledim. arabamız birebir rengi aynıdır. cevabınızı bekliyorum..
maclaren guest 2007 model bebek arabasını sattınız mı duruyor mu?
En son kac olur :)maclaren quest 2007 model bu resmin aynısı canım çok kullanışlı 200 dedim ama düşünürsen konuşuruz