Bebek İkinci El ARIYORUM !!Bebek Arabası,Mama sandalyesi ve Hoppala (fisher price veya prego,bright)

......................................................

Eklentiler

• $SAM_2455.JPG
    $SAM_2455.JPG
    82,8 KB · Görüntüleme: 49
  • $SAM_2454.jpg
    $SAM_2454.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 56
  • $SAM_2456.jpg
    $SAM_2456.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $SAM_2322.JPG
    $SAM_2322.JPG
    86,5 KB · Görüntüleme: 58
ben kayserideyim. kargo çok mu tutar acaba. indirim yapabilir misin?

Canm ben istanbul içi 28 tl ödedim karşı tarafın ptt hesabı yoktu:24 kargo 4 tl havale 28 tl içim acıdı yani..ben 80 tl idi rica minnet 60 yaptırdım ki kargoyla bana 88 e geldi.Oyüzden indirim yaptım sayılır kusuruma bakma canım....elden bulman dileğimle

Canm ben istanbul içi 28 tl ödedim karşı tarafın ptt hesabı yoktu:24 kargo 4 tl havale 28 tl içim acıdı yani..ben 80 tl idi rica minnet 60 yaptırdım ki kargoyla bana 88 e geldi.Oyüzden indirim yaptım sayılır kusuruma bakma canım....elden bulman dileğimle

tamam canım çok sağol hep istanbul kayseriden kimse yok bulurum inş.

tamam canım çok sağol hep istanbul kayseriden kimse yok bulurum inş.

Canım ben burada bulamayınca diğer siteye bakıyorum çok dikatli ol satın alırken....iyice sor ve mümkünse görmeden ve güvenli alışveriş olmadan alma.
Burada az çok herkes birbirini tanıyo artık ama bulamayınca diğer siteye yönleniyorum ister istemez.Naçizane tavsiyemdir.:16:

Canım ben burada bulamayınca diğer siteye bakıyorum çok dikatli ol satın alırken....iyice sor ve mümkünse görmeden ve güvenli alışveriş olmadan alma.
Burada az çok herkes birbirini tanıyo artık ama bulamayınca diğer siteye yönleniyorum ister istemez.Naçizane tavsiyemdir.:16:

ilk kez 2.el alacağım. bulamazsam sıfır alırım zaten oğlum 1 yaşında oturur mu diye emin olamadım sandalyeye ondan 2. el düşündüm site adı vermek yasak mı hangi site diyecektim

bakmıştım oraya da yine kayseri yoktu. sağol tekrardan canım

merhaba ben de medela elektrikli pilli pompa var. ilgilenen varsa yardımcı olabilirim. ben pek kullanmadım üstelik temizlik açısından sıkıntı etmeyin ayrıca bütün parçaları kaynatılabiliyor .piyasadaki fiyatı az önce baktım en ucuz bi yerde sıfırı 160 yazıyor. ben daha pahalıya almıştım. artık ihtiyacım yok. alanında birinci marka ve model. hiç ağrı ya da acı duymuyorsunuz üstelik yorulmuyorsunuz elektrikli olması avantaj. benim bir göğsümde süt gelmediği için almıştım ve kısa sürede faydasını gördüm. ilgilenenlere yardımcı olurum.
ayrıca Kraft idol mama sandalyesi. oğlum artık kullanmak istemiyor. sağlam kutusuyla birlikte.yırtık kırık yok. kolay takılıp çıkartılabiliyor. ben çok memnun kaldım o kadar rahattı ki orda uyuduğu bile oluyordu. terletmez kumaş yıkanabilir yırtık sökük yok. temiz kullandım.ilgilenen olursa fotğraf da yüklerim.şu an bi yerde sıfırı 210 tl olduğunu gördüm.
hatta britax römer puset - araba koltuğunu da satmak istiyorum. onun fiyatına bakarsanız çok paralar vererek aldığımı göreceksiniz. bu ürün de sağlam oğlum hala kullanabilecek durumda ancak aynı markanın 15-36 lığını almayı düşünüyorum.bu ürün de hem puset olarak hem de araba koltuğu olarak kullanılabilir. boyu yaşa göre aya göre ayarlanabilir. kaliteli kumaş yıkanabilir. hem kendinden ayarlanabilir kemerli hem de emliyet kemeri takılacak yerleri var.yine ilgilenen olursa foto yüklerim

Bizimde bright hoppalamız var cok az kullandık cokta memnun kaldık zerre cizigi dahi yok sıfırı 250-300 cıvarı ben 150 ye verıyorum emın olun sıfırdan hıc farkı yok İstanbul Avrupa yakasındayım dusunursenız resmınıde koyabılırım

Back