- Konu Sahibi Prenseselina
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
......................................................
fiyat nedir acaba ???
Canım 70 tl elden verıyorum anadolu yakası
ben kayserideyim. kargo çok mu tutar acaba. indirim yapabilir misin?
Canm ben istanbul içi 28 tl ödedim karşı tarafın ptt hesabı yoktu:24 kargo 4 tl havale 28 tl içim acıdı yani..ben 80 tl idi rica minnet 60 yaptırdım ki kargoyla bana 88 e geldi.Oyüzden indirim yaptım sayılır kusuruma bakma canım....elden bulman dileğimle
tamam canım çok sağol hep istanbul kayseriden kimse yok bulurum inş.
Canım ben burada bulamayınca diğer siteye bakıyorum çok dikatli ol satın alırken....iyice sor ve mümkünse görmeden ve güvenli alışveriş olmadan alma.
Burada az çok herkes birbirini tanıyo artık ama bulamayınca diğer siteye yönleniyorum ister istemez.Naçizane tavsiyemdir.![]()
ilk kez 2.el alacağım. bulamazsam sıfır alırım zaten oğlum 1 yaşında oturur mu diye emin olamadım sandalyeye ondan 2. el düşündüm site adı vermek yasak mı hangi site diyecektim
Canım ben burada bulamayınca diğer siteye bakıyorum çok dikatli ol satın alırken....iyice sor ve mümkünse görmeden ve güvenli alışveriş olmadan alma.
Burada az çok herkes birbirini tanıyo artık ama bulamayınca diğer siteye yönleniyorum ister istemez.Naçizane tavsiyemdir.![]()
Slm resim atabilir misiniz..maclaren quest 2007 model bu resmin aynısı canım çok kullanışlı 200 dedim ama düşünürsen konuşuruz
Ne marka ve modelcanım mama sandalyesi cok guzelmiş fakat benımki erkek tşkr edrm yinede
fiyat nekadar?Eki Görüntüle 1118841
Selam cnm yukaridaki resimdeki setin siyah-turkuvaz olani bende var. Wei-B marka.
fiyat nekadar?
nerde otur.?
Biz 700₺ ye almistik, maclaren alinca bunu cok kullanmadik, sadece anakicagi olan parcasi kullanildi, 350₺ dusunuyorum fiyat olarak. İstanbuldayim
ben de istambuldaim.rengi mavi oldunu şimdı okudumBiz 700₺ ye almistik, maclaren alinca bunu cok kullanmadik, sadece anakicagi olan parcasi kullanildi, 350₺ dusunuyorum fiyat olarak. İstanbuldayim
istiyorum aslında..............siz tam nerde otur.?ben sancaktepedeim.anadolu b.Biz 700₺ ye almistik, maclaren alinca bunu cok kullanmadik, sadece anakicagi olan parcasi kullanildi, 350₺ dusunuyorum fiyat olarak. İstanbuldayim
istiyorum aslında..............siz tam nerde otur.?ben sancaktepedeim.anadolu b.