- Konu Sahibi Prenseselina
-
merhabalar ben bu model araba arıyorum ama en son nekadar olur acabamaclaren quest 2007 model bu resmin aynısı canım çok kullanışlı 200 dedim ama düşünürsen konuşuruz
Bright starts hoppala var elimde 150 liraya dusunurseniz.
Eki Görüntüle 1121579 bu hoppalanın aynısı akşama eve geçince kendi fotosunu yollarım.. siz hangi şehirdesiniz?
Fisher Price hoppalamızı satıyoruz biz de bir bakın isterseniz: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719498
Eki Görüntüle 1121840 Eki Görüntüle 1121841 Eki Görüntüle 1121842 Eki Görüntüle 1121843 Eki Görüntüle 1121844
bendede bu araba var canım CASAUL LİNCOLN 3 TEKER ihtiyaç fazlası 100 TL YE SATIYORUM (BURSA)
yenidoğana uygunmu
CANIM İLK DOĞDUĞUNDA -4 YAŞINA KADAR KULLANILABİLİR
Casaul Lincoln Üç Tekerli Bebek Arabası Puset New 2013
Ürünün Adı: Lincoln
Markası: Casaul
Üretim Yeri: İspanya
Markanın Ait Olduğu Ülke:İspanya
Hitap ettiği Yaş Aralığı : (0 ay-4 yaş)
Özellikler
Üç pozisyonlu tam yatabilen sırt dayanağı
Geniş iç hacim
360 dönebilen ve sabitlenir ön tekerlek
Süspansiyon özelliği
Arka tekerleklerde firen sistemi
Beş noktalı pedli emniyet kemeri
Tam kapanır tente
Tentede yer alan pencere sayesinde bebeği görme imkanı
Geniş alt sepet
Çıkarıla bilir bardaklıklı ve oyuncaklı mama tepsisi
İtme kolu yüksekliği ayarlanabilir
alalı 1 sene oldu , 4 veya 5 kez kullandım en fazla, kızım yürümeye başlayınca hiç binmedi sağolsun hep yürümek istiyor, bende çalıştığım için pek dışarı çıkartamadım 1 yaş öncesi, o nedenle kullanamadık, yerim olmadığından satıyorum yoksa 2. olur diye saklayacağım
Chicco marka mama sandalyesi (polly magic 0+ aydan itibaren kullanılabilen) karaft marka park yatak ,kraft marka ana kucağı-puset ve medela elektrikli süt pompası satıyorum arkadaşalar.
1ay park yatak aradım.350 tlye kraftın sıfır aldım geç kaldın. arkadaşım....bebek arabası varmı yenidoğana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?