Bebek İkinci El ARIYORUM !!Bebek Arabası,Mama sandalyesi ve Hoppala (fisher price veya prego,bright)

Ne kadarlık bişi düşünüuosun ben arabamızı satmak istiyrumda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba bende babyhope p52 model bebek arabasi var googleda aratirsaniz gorsellerde gorursunuz resmini kirmizi renk ayak ortusude mevcuttur dusunurseniz kendi resminide ceker koyarim

Uygun fiyatlı bebek arabası mama sandalyesi ve hoppala arıyorum.:43:

maclaren quest 2007 model bu resmin aynısı canım çok kullanışlı 200 dedim ama düşünürsen konuşuruz

Eklentiler

• $3353.jpg
    $3353.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 86
  • $maclaren-quest-mod-stroller-black-print_BG00605.jpg
    $maclaren-quest-mod-stroller-black-print_BG00605.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 82
Canım bebe confort elea travel sistem kırmızı bebek arabası ve oto koltuğu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

[eQUOTE=Prenseselina;35320201]Satan yokmu arkadaslar bebek arabası chicco olabilir baby hope olabilir bi yardımcı olun ..[/QUOTE]
selamlar bende bayby hop ve kraft bebek arabalari var kraft pusetli isterseniz resim eklerim

Mama sandalyesi hala ariyor musunuz

Eki Görüntüle 1119021

çok memnın olduğum arabam

Sunny Baby Hummer bebek arabası sizin ve bebeğinizin ihtayaçlarına tam anlamıyla cevap veriyor.
Çift yönlü kullanma özelliği ve büyük alışveriş sepeti bu özelliklerden sadece bir kaçı.
Alt kısımda bulunan büyük boy file sepet bebeğinizin ve sizin eşyalarınızı rahatça alır.
Kullanışlı ayak örtüsü bebeğinizin ayaklarını rüzgardan korur
360 derece dönebilen ön tekelekler sayesinde yüksek manevra kabiliyetine sahiptir
Tam yatabilen sırt dayanağı bebeğinizin seyahat esnasında rahatca uykuya dalmasını sağlar
Kalın lüks şilteli oturma bölümü oldukça sağlamdır
5 noktalı emniyet kemeri sayesinde oldukça güvenlidir
Ayarlanabilen ayak dayanağı bebeğinizin konforu düşünülerek tasarlanmıştır İki yönlü kullanılabilen itme barı bebeğinizi görerek de kullanmanıza olanak tanır
İtme barında yiyecek ve içecek koymanız için tasarlanmış bölümler vardır Açılıp kapanabilen üst tente bebeğinizi güneşten ve yağmurdan korur

Back