• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Arıyorum! Baston Bebek Arabası

cceyda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2008
38
1
96
İzmir
Pusetimizi arkadaşıma ödünç vermiştim ve oturma yerini kırmışlar. acilen baston arabaya ihtiyacım var. sehir dısı yolculuk yapacagım için hafif , sağlam ve uygun fiyata bir baston araba arıyorum.

Pusetimizi arkadaşıma ödünç vermiştim ve oturma yerini kırmışlar. acilen baston arabaya ihtiyacım var. sehir dısı yolculuk yapacagım için hafif , sağlam ve uygun fiyata bir baston araba arıyorum.
Konumda var bakabilirsiniz fakat tentesiz

Komşumun Mackaren Globetrotter var mavi 250 tl

Bende baby2go pinna delux var 3.5 kilo cok hafif ve kullanisli 3 gun once bebegime hediye almis babam sifir yani garantiside var dusunurseniz bebekten hafif bebek arabasi odullu

Bebegim kucagi cok seviyor oturtamadik bir turlu ne yaptiysak olmadi bindiremedik.oyuzden satcam

Bende de mothercare baston var 90 a satacağım yağmurluklu.Whatsaptan oğlum içindeyken çektim atabilirim

Bende baby2go pinna delux var 3.5 kilo cok hafif ve kullanisli 3 gun once bebegime hediye almis babam sifir yani garantiside var dusunurseniz bebekten hafif bebek arabasi odullu
Fatma hanim tanidiginiz birinde baston araba varmidir kullanilmis falan ihtiyacim var maksimum 75 tl verebilirim durumum yok

Back