Bebek İkinci El Ariyorum altini islatan oyuncak bebek

Canm bende bitane bebek war agiz kismindan delik war ordan su verince altini islatiyo:):)ama kaybettim o su verdigimiz seyi siringa ile olabilir sanirim.boyle bisi mi aradigin acaba ??

Evet canim o tarz bisey,kullanom durumu nedir?su icme aparati yok demissiniz oyle kullanilabilir mi acaca,fotosu var mi?

Evet canim o tarz bisey,kullanom durumu nedir?su icme aparati yok demissiniz oyle kullanilabilir mi acaca,fotosu var mi?

fotosunu yuklerim.canm birazdan bikac parca oyuncak da varda ona miaot bilmiuom.iste siringa ile su verilebilir sanirom agzindan denemedim acikcasi.ben bi iki saat somra yukleyim canmcanmB

fotosunu yuklerim.canm birazdan bikac parca oyuncak da varda ona miaot bilmiuom.iste siringa ile su verilebilir sanirom agzindan denemedim acikcasi.ben bi iki saat somra yukleyim canmcanmB
Mrb canm ben kucuk bi yer karistirmadan sonra biberonuda buldm denedim hatta:)whatsup warsa ordan hemn resimleeri yollayim sana.

Tesekkurler hakmarda haftalik degisiyor urunler galiba ben rastlamadim .bilgi icin tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…