• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arıyorum aciilllllll lütfen bi bakın/BULUNMUŞTUR.

hamusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
2.404
94
163
ARKADAŞLAR BEBEK BÖLÜMÜNEDE AÇTIM KONU AMA YAZAN YOK BURDA ELİNDE OLAN VARSA ACİL RESİM EKLEYEBİLİR Mİ UYGUN FİYAT OLSUN LÜTFENN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

bunun dışında aradıklarım
1)ilk arabam
2)1.5 2 yaş adidas eşofman
3)disney erkek bebek hastane çıkışı 10 yada 11li set
4)en az 2.5 metre elbiselik kumaş
5)kırmızı beyaz park yatak uyku seti
6)bide 1.5 2 yaş erkek yazlık kıyafet mümkünse kullanılmamış
7)avent emzik biberon kullanılmamış
şimdilik bu kadar daha sonra ihtiyacım olursa burdan yazarım inş... ilgilenenlere şimdiden teşekkürler
:16::16::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bende yok ama yüsra63 adlı arkadaş Zevkime hayran kalacaksınız :) başlığı altında bir elbiselik kumaş stıyordu. ben beğenmiştim ama çok gerilerde kalmıştır

canım bende yok ama yüsra63 adlı arkadaş Zevkime hayran kalacaksınız :) başlığı altında bir elbiselik kumaş stıyordu. ben beğenmiştim ama çok gerilerde kalmıştır
gördüm canm beğenmedim o biraz yaşlı işi sanki :1:

ARKADAŞLAR BEBEK BÖLÜMÜNEDE AÇTIM KONU AMA YAZAN YOK BURDA ELİNDE OLAN VARSA ACİL RESİM EKLEYEBİLİR Mİ UYGUN FİYAT OLSUN LÜTFENN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

1)ilk arabam
şimdilik bu kadar daha sonra ihtiyacım olursa burdan yazarım inş... ilgilenenlere şimdiden teşekkürler

Ayyyy canımmm ben sana kumaş resmi ekliycektim dimiii:17:... Yarın ilk işim bu Allah nasip ederse ama var yaa süper bir kumaş...senin sayende çıkarmış olalım onuda:34:

Ayyyy canımmm ben sana kumaş resmi ekliycektim dimiii:17:... Yarın ilk işim bu Allah nasip ederse ama var yaa süper bir kumaş...senin sayende çıkarmış olalım onuda:34:
peki canm da ince iç gösteren olmasın astar giymeyi sevmiyorum rahat edemiyorum oyüzden iç göstermeyen bşi olsun

kırmızı beyaz hanedan model park yatak var bende daha bir kere bile kullanmak nasip olmadı istersen yollayabilirim

1)ilk arabam

Bende 0-6 ay paketinde avent emzik var ilgilenirsen.12 tl

Back