• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Arıyorum: 9-36 kg oto koltuğu

• Konu Sahibi Konu Sahibi ymd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ymd

Oğlum.. kızım.. canlarım...
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
2.362
12
108
Oğlum için 9-36 kg oto koltuğu arıyorum. Istanbul Anadolu Yakasından elden teslim alabilirim. Diğer yerler kargo dahil olacak şekilde ücret, marka, model vs iletebilirse sevinirim.

Arıyoruz ama bulamıyoruz:)

Bu isofix meselesini yeni ogrendim. İsofix siz guvenli degil diyorlar. Ne kadar dogru bilmiyorum. Nasil bir sey almam gerektiginden emin degilim yani suan. Bu konuda bilgisi ve fikri olan varsa, paylasirsa sevinirim.

İsofix sizin arabanız ile ilgili yani her arabada yok isofix için ayrı bir gereç aracınızda olması gerekiyor
örneğin düşük modellerde yok sanırım 2000 model üstlerde tam emin değilim inretnetten araştırın görüceksiniz güven kısmına gelince ben isofix siz olanların güvenli olmadığını düşünmüyorum bir çok oto koltukları bu şekilde

İsofix sizin arabanız ile ilgili yani her arabada yok isofix için ayrı bir gereç aracınızda olması gerekiyor
örneğin düşük modellerde yok sanırım 2000 model üstlerde tam emin değilim inretnetten araştırın görüceksiniz güven kısmına gelince ben isofix siz olanların güvenli olmadığını düşünmüyorum bir çok oto koltukları bu şekilde

Merhaba
Arabamizda isofix var. Tesekkur ederim bilgi icin. Biraz arastirayim ben de.

Back