Bebek İkinci El ARIYORUM 9-12 ay erkek bebek için astronot mont

9-12 ay için oğlum için astronot mont arıyorum
Bende kanz marka,18 ay astronot tulum var izmir pek soğuk olmadığı için almakla hata etmişiz az kullandık,ne kadara kadar düşünüyorsunuz ben size kargoyla 80 liraya satabilirim ilgilenirseniz resim de yayımlarım

mothercare 9-12 aylık...çok kullandık ama tertemiz yıkanınca yeni gibioluyor...tam bebeginizin emeklemekten adım atmaya geçiş dönemi oldugundan ayakları kaydırmaz taban.ister uyku tulumu olarak kullanın ister dısarı çıkın...çok soguk havalarda bile bununla çok çıktık dısarıya...rengi de çok tatlı...50tl düşünüyorum..

sagol cnm bu tarz var ben daha cok kar tulumu aryom

Bende kanz marka,18 ay astronot tulum var izmir pek soğuk olmadığı için almakla hata etmişiz az kullandık,ne kadara kadar düşünüyorsunuz ben size kargoyla 80 liraya satabilirim ilgilenirseniz resim de yayımlarım
Fotoğraf??

Omuzdan ağa ölçebilir misin
Omuzdan ağına 42 cm,markasında da 86 yazıyor,benim oğlum gerçekten iri bir çocuk,dr si yetişkinliğinde 185-190 boy beklentisi içinde,biz bu tulumu 10-13 aylar arasında giydik zaten şubat doğumlu olduğu için marttan sonra giyilmedi izmir pek soğuk yapmadı (gerçi genelde soğuk yapmıyor bu yüzden de bir hevesle alıp az giydik

İki bacağı fermuarlı olan,kanz marka astronot tulumumuz satılmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…