Ev yaptirmaya basladik mutfakta ankastre urunler olacak ama bulasik makinesini simdilerde alacagim icin ona dikkat etmeli miyim yoksa normal alsam digerine uyar miTezgahınız ankastre için uygun mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev yaptirmaya basladik mutfakta ankastre urunler olacak ama bulasik makinesini simdilerde alacagim icin ona dikkat etmeli miyim yoksa normal alsam digerine uyar miTezgahınız ankastre için uygun mu?
bence ankastre bulaşık makinesi makinesi alma üst kapak yok görüntü çirkin ve en önemli neden seçenek çok az bence cnm yine de sen bilirsin .snn bu telaşın tatlı telaş ne güzel..Ev yaptirmaya basladik mutfakta ankastre urunler olacak ama bulasik makinesini simdilerde alacagim icin ona dikkat etmeli miyim yoksa normal alsam digerine uyar mi
.ben koltuklara da el atmak isterim ..bu yılın rengi hardal ve yeşil tonudur ve chesster modelidir dilersen sen önce bu dediklerime bak sonra konuşalım yine cnm ...
bence ankastre bulaşık makinesi makinesi alma üst kapak yok görüntü çirkin ve en önemli neden seçenek çok az bence cnm yine de sen bilirsin .snn bu telaşın tatlı telaş ne güzel..
8 senede Arçelik çamaşır makinam iflas etti :2: dayılarım Arçelik bayiisi olmasına rağmen araştırıp gittim bosch aldımçok da iyi etmişim ben 8 senedir çamaşır yıkamıyomuşum dedim çok çok memnunum seneye bulaşık makinamıda bosch yapacağım kısmetse..
samsung kullanıyorum çok da memnunum... iyi ki beyaz eşyalarımı samsung almışım diyenlerdenimm![]()
Iste benim alacagimda bu. Insallah memnun kalirsin canm. Kullan yorumlarini bekliyorumÇok sevidim çünkü bizde samsungta karar kıldık pazar günü çamaşır ve bulaşık makinemi aldım, bulaşık makinem A+ Dijital ekran 5 programlı kızlar içide katlanabiliyor
Eki Görüntüle 890966 Eki Görüntüle 890967
ıste benim alacagimda bu. ınsallah memnun kalirsin canm. Kullan yorumlarini bekliyorum
Biz aristonun buzdolabını kullanıyoruz 2009 dan beri taş gibi maşallah. Samsungun bulaşık makınası da işyerimde var deterjanı almıyor, koku yapıyor hem de sırılsıklam bırakıyor bulşasıkları samsung kadar ebrbat bir bulasık makınası daha görmedım yani hem de dijital ekranlı falan pahalıydı da alındıgında.
Iste benim alacagimda bu. Insallah memnun kalirsin canm. Kullan yorumlarini bekliyorum
canım arkadaşım daha yeni buzdolabı aldı arist...un.öle duruyo mutfağında hala eskiyi kullanmak zorunda kaldı çünkü buzdolabı eve gelmeden kapağını kırmışlar elemanlar.2 ay olacak anlaşamadılar servisle siz ödeyeceksiniz demişler baştan sonra eşi şikayet edecem deyince tırstılar.kabul ettiler ama hala 10 gündür tık yok.geri iade edecekler.hatta eşi yetkililere demişki;kim sorarsa tavsiye etmicem sizi sakın almayın dicem demiş...bende arkadaşa alma dedim ama beni dinlemedi samsung al dedim yada boş veya siemens ama gitti aris...tn aldı bin pşman.hatta çamaşır makineside almıştı ama iptal ettiler daha gelmeden.buzdolabınıda geri iade yapacaklar...çok uzun yazdım ama aris...n lafını duyunca dayanamadım..
Miele al canim ben aldim yillardir kullaniyorum cok menmunum öbūr markalari bilmiyorum
benim buzdolabım hotpoint ariston ve çokk memnunum.. arkadaşımda evlenirken bütün beyaz eşyalarını hotpoint ariston aldı. o da çok memnun.. bulaşık mak. bulaşıklarını ben çıkardım bikeresinde gıcır gıcırdı.. ben tavsiye ediyorum açıkcası..![]()