• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ariston mu samsung bulasik makinasi mi???

Eğer hotpointi beğendiyseniz alın üzülmezsiniz. Burda söylendiği kadar sorun çıkarmaz hatta memnun olan çok fazla mülterilerden bir şikayet gelmedi açıkcası
internet üzerinden alabilrseniz eğer şuanda hepsi burada yada gittigidiyor da vardır bakalım dilersen cnm.hem kargo ücretsiz hemde aynı ürün geliyor servis gelir takar o kadar cnm.tavsiye ediyorum inan ısrarla...

Eğer hotpointi beğendiyseniz alın üzülmezsiniz. Burda söylendiği kadar sorun çıkarmaz hatta memnun olan çok fazla mülterilerden bir şikayet gelmedi açıkcası

Acikcasi digerinin ekrani beni korkutsada şık olmasi cezbediyo beni.ama aristonda normal dugmeli.mesela oglum kayinvalidemin bulasik makinesinin düğmesini asilmis kirildi 30 liraya yaptilar.digeri bozulursa tamiri pahali olabilir mi ki

internet üzerinden alabilrseniz eğer şuanda hepsi burada yada gittigidiyor da vardır bakalım dilersen cnm.hem kargo ücretsiz hemde aynı ürün geliyor servis gelir takar o kadar cnm.tavsiye ediyorum inan ısrarla...
Tesekkur ederim canim ama annemler alacak onlar elden parasini verecekleri icin interneti istemeyebilirler

annem de bosch kullanıyo ve çok memnun.bosch da bildiğim kadarıyla kireç önlemek için ekstre bi şey yapman gerekmiyo zaten üretirken kirece karşı üretiliyo.ve öyle çok yüksek sıcaklıkta da kullanmıyoruz düşük sıcaklıkta bile çok güzel yıkıyo.

Canim burda bosh bayi olmadigi icin ona bakamiyorum

Çıktığından beri fiyatı değişmedi açıkcası :) 1350 ve 1300 arasında oynuyor :) gülegüle kullanın :)
yalanlamak haddi bile olamaz kimsenin ama inanın benden sonra arkadaşım hepsi burada dan aldı 1500 tl ye kredi kartı taksitleri uygun olduğu için bu fiyata alınmış.neyse ohhhh 200 fazla vermişim vermemişim nolcak ki geçmiş zaman olmuş bi kere bir yerden çıkan biryerden gelir diye inanırım ben sizde öyle yapınız tavsiyemdir ;)

Acikcasi digerinin ekrani beni korkutsada şık olmasi cezbediyo beni.ama aristonda normal dugmeli.mesela oglum kayinvalidemin bulasik makinesinin düğmesini asilmis kirildi 30 liraya yaptilar.digeri bozulursa tamiri pahali olabilir mi ki
Digitalleri ufaklığın bozması biraz zor gibi yani kolay kolay bozulmazlar :) ama düğmeler elde kalabiliyor tabiki :) digital olması görüntü olarak güzel başkabir özellik katmaz. Birde hotpoint bepenip memnun kalıp bütün eşyalarını alan çok insan var

Digitalleri ufaklığın bozması biraz zor gibi yani kolay kolay bozulmazlar :) ama düğmeler elde kalabiliyor tabiki :) digital olması görüntü olarak güzel başkabir özellik katmaz. Birde hotpoint bepenip memnun kalıp bütün eşyalarını alan çok insan var

Oylemi dersiniz. Evet kayinvalidemin bulasuk mak.dugmesini oglum koparmisti:)

yalanlamak haddi bile olamaz kimsenin ama inanın benden sonra arkadaşım hepsi burada dan aldı 1500 tl ye kredi kartı taksitleri uygun olduğu için bu fiyata alınmış.neyse ohhhh 200 fazla vermişim vermemişim nolcak ki geçmiş zaman olmuş bi kere bir yerden çıkan biryerden gelir diye inanırım ben sizde öyle yapınız tavsiyemdir ;)
Gerilmeyin bu kadar ;) fiyatlar hakkında bilgilendirme olmasını istedim. Biz bayii olduğumuz için hepsi burada vs olamadığı için mecbur fiyat farkı olacak. Bana tavsiye vermeyiniz lütfen halimden memnunum iyi akşamlar :)

Beyazeşyacıyız biz size durumunuz müsaitse eğer tabiki samsung tavsiye ederim. Ama aristonda kötü değil. Hatta listenizde yok ama bosch almanızı da tavsiye ederim :) istanbuldaysanız yardımcı da olabilirim kk arkadaşımsınız sonuçta :)
Bosh bayisi yok canim burda.afyonun bi ilcesinde yasiyorum.istanbula coook uzagim :)

canım bende beyaz eşyamı yeni aldım,dijital alıcaktım bulaşık makinemi ve arçelik asla almam diyordum.
Fakat satan adam dediki dijitaller çok çabuk bozulabiliyor ve parçası pahalı,ve arçeliği sevmiyorsunuz ama heryerde servisi var hemen gelir dediler.
Arçelik altus gri bulaşık makinesi aldım ve çok çok memnunum.
Buzdolabım lg,bulaşık ve çamaşır makinem arçelik.
Garantiden çıkmasın diye servislerini bekledim..
Arçelik ürün gelditen 1 saat sonra geldi hemen,fakat lg ertesi gün geldi malesef :)
Bunlarıdabir düşn derim ben.[/QUOTE
Altus dijital ekran degil mi peki.birde ne kadara aldiniz acaba

Bu ara çok beyaz eşya araştırması yaptım. Ariston ve samsungu genellikle önermiyorlar.

Bütçen uygunsa bosch, siemens yada lg, biraz daha iyi fiyat istersen electrolux, profilo yada aeg önerilen makinalar arasında genellikle. Arçelik konusunda çok fikrim yok, ona birşey diyemem.

Kriter olarak da ekrana değil de, program özelliği, A+ lı seri olması ve de tabanına dikkat etmelisin canım.

Aa buna üzüldüm iste:(

Bosh bayisi yok canim burda.afyonun bi ilcesinde yasiyorum.istanbula coook uzagim :)
arkadaşım sen bak en iyisi en güzeli nasip olur inşallah sana ömür boyu memnun kalırsın inşallah cnm.tavsiye verdik sorun oldu neyse arkadaşım sen rahat rahat bak bakalım neler uyacak aklına ,kesene haber verirsin inşallah bende görürüm cnm..takipteyim :)

arkadaşım sen bak en iyisi en güzeli nasip olur inşallah sana ömür boyu memnun kalırsın inşallah cnm.tavsiye verdik sorun oldu neyse arkadaşım sen rahat rahat bak bakalım neler uyacak aklına ,kesene haber verirsin inşallah bende görürüm cnm..takipteyim :)

Insallh.cok tesekkur ederim.allah herkesin gonlune gore versin insallah..

!
bana kalırsa arkadaşlar beyaz eşya hatta elektronik eşya şans işidir.hayırlısı olsun..
bu arada evin elektrik sistemi de çok önemlidir elektornik eşya bozulmasında büyük faktördür eğer ki sürekli bozuluyorsa bişileriniz hemen elektrik tesisatınıza saat ve voltaj kaldırım kuvvetine baktırınız ben oyüzden çok değiştirmişim meğerse sonradan anladık:(

Son düzenleme:
!
bana kalırsa arkadaşlar beyaz eşya hatta elektronik eşya şans işidir.hayırlısı olsun..
bu arada evin elektrik sistemi de çok önemlidir elektornik eşya bozulmasında büyük faktördür eğer ki sürekli bozuluyorsa bişileriniz hemen elektrik tesisatınıza saat ve voltaj kaldırım kuvvetine baktırınız ben oyüzden çok değiştirmişim meğerse sonradan anladık:(

Tuh sizinkide talihsizlik olmus gecmis olsun

Back
X