• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ariston mu samsung bulasik makinasi mi???

Buzdolabı ve çamaşır makinem samsung. Bulaşık makinesi nasıl bilmiyorum ama kötü değildir.

Ben bulaşık makinası alırken en fazla kaç derecede yıkıyor ona bakıyorum tabi tercih meselesi. Benim tercihim uzun ve yüksek ısıda yıkayan makinalar.

Buzdolabı ve çamaşır makinem samsung. Bulaşık makinesi nasıl bilmiyorum ama kötü değildir.

Ben bulaşık makinası alırken en fazla kaç derecede yıkıyor ona bakıyorum tabi tercih meselesi. Benim tercihim uzun ve yüksek ısıda yıkayan makinalar.

Olumsuz cok yorum okuyunca riske girmek istemedim ariston aldim artik cnm

Profilo ve vestel alma da hangi marka alirsan al tatlim beni deli ediyo bu iki marka ne alsam elimde patliyo:-(

Olumsuz cok yorum okuyunca riske girmek istemedim ariston aldim artik cnm

iyi etmişsiniz ben de 14 yıldır ariston kullanıyorum ve çok memnunum geçen yıl bozuldu yine gidip en son çıkan modelinden ariston aldım.

bosh a göre sesli çalışıyor ama ariston un temizliğini hiçbir makinede göremedim. hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah

iyi etmişsiniz ben de 14 yıldır ariston kullanıyorum ve çok memnunum geçen yıl bozuldu yine gidip en son çıkan modelinden ariston aldım.

bosh a göre sesli çalışıyor ama ariston un temizliğini hiçbir makinede göremedim. hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah

Tesekkur ederim sagolun.kullanmaya basladim memnunum simdilik insallah sorunsuz kullanirim

Aldigim da 4 programli genelde ekonimik programi kullaniyorum. Elektrik ve su tasarrufu saglarken cevreye zararsizmis

Back
X