Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ilk defa bulasik makinasi alacagim.samsung ve ariston baktim fiyatlari hemen hemen ayni ama samsung dijital ekran. Kullanan varsa yardimci olur musunuz
Ya ilk defa bulasik makinasi alacagim.samsung ve ariston baktim fiyatlari hemen hemen ayni ama samsung dijital ekran. Kullanan varsa yardimci olur musunuz
Ariston hotpoint ama.kisa program ikisindede var.hatta ozellikleri hemen hemen ayni fiyatta cok yakin.dogeri dijital olunca hemen bozuulurmu acaba 3 yasinda bi oglum varda
:) yazik onun kide çok talihsizlikmis ya. Aklm karıştı simdi ya ikisini de cok tercih eden yokcanım arkadaşım daha yeni buzdolabı aldı arist...un.öle duruyo mutfağında hala eskiyi kullanmak zorunda kaldı çünkü buzdolabı eve gelmeden kapağını kırmışlar elemanlar.2 ay olacak anlaşamadılar servisle siz ödeyeceksiniz demişler baştan sonra eşi şikayet edecem deyince tırstılar.kabul ettiler ama hala 10 gündür tık yok.geri iade edecekler.hatta eşi yetkililere demişki;kim sorarsa tavsiye etmicem sizi sakın almayın dicem demiş...bende arkadaşa alma dedim ama beni dinlemedi samsung al dedim yada boş veya siemens ama gitti aris...tn aldı bin pşman.hatta çamaşır makineside almıştı ama iptal ettiler daha gelmeden.buzdolabınıda geri iade yapacaklar...çok uzun yazdım ama aris...n lafını duyunca dayanamadım..
Beyazeşyacıyız biz size durumunuz müsaitse eğer tabiki samsung tavsiye ederim. Ama aristonda kötü değil. Hatta listenizde yok ama bosch almanızı da tavsiye ederim :) istanbuldaysanız yardımcı da olabilirim kk arkadaşımsınız sonuçta :)Ya ilk defa bulasik makinasi alacagim.samsung ve ariston baktim fiyatlari hemen hemen ayni ama samsung dijital ekran. Kullanan varsa yardimci olur musunuz
canım bende beyaz eşyamı yeni aldım,dijital alıcaktım bulaşık makinemi ve arçelik asla almam diyordum.
Fakat satan adam dediki dijitaller çok çabuk bozulabiliyor ve parçası pahalı,ve arçeliği sevmiyorsunuz ama heryerde servisi var hemen gelir dediler.
Arçelik altus gri bulaşık makinesi aldım ve çok çok memnunum.
Buzdolabım lg,bulaşık ve çamaşır makinem arçelik.
Garantiden çıkmasın diye servislerini bekledim..
Arçelik ürün gelditen 1 saat sonra geldi hemen,fakat lg ertesi gün geldi malesef :)
Bunlarıdabir düşn derim ben.
birazcık pahalı almışsınız 1300 tl aslında :)Eki Görüntüle 889735
hotpoint bence canım kesinlikle bu...
evime eşyaalmayı çok severim çok sık alırım üst baştan belkide daha çok severim evime eşya almayı ama bunu aldığımdan beri daha yılı dolmadı aşkla coşkuyla aldım...özellikleri çok fazla 28 dk da bulaşık yıkıyor ve sıfır ses tek sepet bebek özellikli çevre dostu ve servise 80 tl karşışlığında taktırdığım musluk bağlantı birşeyi ile artı su tasarrufu sunuyor en belirgin özellikleri cnm ben 1500 tl ye aldım ama istersen bakabiliriz fiyatına ..bu arada beyaz eşya almanın tam zamanı yıl sonu fırsatlar çoook iyi bir zamanla canım tebrikler... detaylı bilgi istersen görüşürüz cnmm...
aramaya böle yazarsan hotpoint-79043-ldfa-12h14-b-eu-siyah-bulasik-makinesi-bulasik-makinesi ...
bu arada şimdi yazarken baktım fiyatı dediğime 3 aşağı 5 yukarı aynı hemen hemen ...şimdiden kolay gelsin hayırlısı olsun inşallah...
Eki Görüntüle 889735
hotpoint bence canım kesinliklz bu...
evime eşyaalmayı çok severim çok sık alırım üst baştan belkide daha çok severim evime eşya almayı ama bunu aldığımdan beri daha yılı dolmadı aşkla coşkuyla aldım...özellikleri çok fazla 28 dk da bulaşık yıkıyor ve sıfır ses tek sepet bebek özellikli çevre dostu ve servise 80 tl karşışlığında taktırdığım musluk bağlantı birşeyi ile artı su tasarrufu sunuyor en belirgin özellikleri cnm ben 1500 tl ye aldım ama istersen bakabiliriz fiyatına ..bu arada beyaz eşya almanın tam zamanı yıl sonu fırsatlar çoook iyi bir zamanla canım tebrikler... detaylı bilgi istersen görüşürüz cnmm...
aramaya böle yazarsan hotpoint-79043-ldfa-12h14-b-eu-siyah-bulasik-makinesi-bulasik-makinesi ...
bu arada şimdi yazarken baktım fiyatı dediğime 3 aşağı 5 yukarı aynı hemen hemen ...şimdiden kolay gelsin hayırlısı olsun inşallah...
birazcık pahalı almışsınız 1300 tl aslında :)
Eğer hotpointi beğendiyseniz alın üzülmezsiniz. Burda söylendiği kadar sorun çıkarmaz hatta memnun olan çok fazla müşterilerden bir şikayet gelmedi açıkcasıBirde ben küçük bi yerde yasiyorum burda imkanlar kisitli oldugu icin bu iki secenek var.dijital ekrani boyle duyunca hotpointe gidesim geliyo onuda kimse tercih etmiyo
Çıktığından beri fiyatı değişmedi açıkcası :) 1350 ve 1300 arasında oynuyor :) gülegüle kullanın :)ben ilk çıktığı zaman nisanda aldım yılı dolmadı dedim ya ..kampanyada bile değildi ama iyi ki almışım inanın 5000 tl olsa yine alırım bu bm 4. makinem bu son olacak inşallah...
bundan 1 ay sonra yazlığa bosch aldım ama bunun gibi değil inanın .tavsiyemdir bilginize..