• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ariesna Meme Estetiği Ameliyatı

ay inşallah tatlım,ben bi de gögüs uclarımı pek hissetmiyorum..bu gecici birssey mi??eskiden cok hassastı..cıkıklardır baya..üst kısımları daha şiş sanki..:26:

evet canım arkadaşın da dediği gibi biraz zaman lazım. benim de tam tersine aşırı hassas şuan, dokununca acıyor biraz. senin daha gerginlik de var ya. tahminim gerginlik geçince seninki de hassas olur. benim de öyleydi çünkü

cok mutluyum ya..arkadaslarıma gösterdim cok begendiler...ya doktorumun eline saglık tam istedigim gibi olmuş..dün sargılarım da acıldı bugun güzel iç çamasırları almaya gidicem...foto koyarım artık:):82::81:

cok mutluyum ya..arkadaslarıma gösterdim cok begendiler...ya doktorumun eline saglık tam istedigim gibi olmuş..dün sargılarım da acıldı bugun güzel iç çamasırları almaya gidicem...foto koyarım artık:):82::81:

Harikasın canımm Enerjini hissettim buradan ulaştı çok mutlu oldum tatlı arkadaşımmm hadi bakalım güzel albümünü bekliyoruz hevesle :16: :65:

uzun zamandır yazmıyordum..1 ay oldu ameliyattan sonra ve cok güzel yumusadılar..arion protezi tavsiye ediyorum cidden...okuduklarım gibi hemen sekil aldılar..bi an önce spora baslamak istiyorum..bi 2 hafta daha bekleyeyim dedim kendime...haftaya düğün var kuzenimin ve abiye elbise aldım...zevkine denedim elbiseleri ,ne güzel bi duyguymus sütyensiz elbisenin oturması...

cnm doktorun krem ismi vermedi mi izler için?bana contractubex krem verdi.bir ay sonrada silikon bant yapıştıracak izlere..

Back
X