• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ariesna Meme Estetiği Ameliyatı

öncelikle çok geçmiş olsun ne güzel kurtulmuş atlatmışsın bundan sonra tadını çıkar cicişlerin bende olmayı düşünüyorum fakat çalıştığım için ameliyat sonrası kimse anlamasın istiyorum 2 hafta izin alıcam ama göğüsler büyüdüğü için herkes anlarmı acaba ameliyat olduğumu :nazar::nazar::nazar:

yok canım pek anlasılmıyo genelde destekli kullandıgımız için ,sonrasında sporcu sütyeni falan anlasılmıyo..2 hafta cok fazla 1 hafta alsan bile yeter..4 günde toparlanıyosun,bugun benim ameliyat ertesş 2. günüm daha iyi hissediyorum..hem cok sorarlarsa da mememde fibrokist vardı aldırdım dersin..:) fibrokist herkeste cok bulunan adet dönemi siskinlik yapıp agrı yapan bezeler...benim sevgilim işten izin almak için bunu söyledi,yayılsın istemedik bizde..:1::1:

Ben cok tedirginim ozlebir durumum oldugunu dusnuyorum cunki ve bursadan biri benimle deneyimlerini olumlu yada olumsuz paylasirsa kafamda oturmasi anlaminda cok yardimci olacaktir...

Benimde 4.günüm ilk iki gün çok canım yandı :))kas altı yaptı doktorum.Şu an çok büyük geliyolar gözüme ama okuduğum yorumlarda inecek deniliyo umarım öyle olur :((

Benimde 4.günüm ilk iki gün çok canım yandı :))kas altı yaptı doktorum.Şu an çok büyük geliyolar gözüme ama okuduğum yorumlarda inecek deniliyo umarım öyle olur :((

hayırlı olsun zuzu geçmiş olsun :71:
kurtulmuşsun ağrıların hemen geçer inşallah :54:

buguün gayet iyiym,az önce sargıları actım,baskı cok yapıyodu,doktorum biraz ac sonra tekrar sar dedi..gayet güzel görünüyolar,ama göbegimde ödem oldugu için su an büyüklügünü pek algılayamadım ama küçük degiller..320 cc cok da büyük bi rakam degil zaten..su an sertler,meme ucumu hissetmiyorum şişlikten...en kısa zamanda iner umarım..

bu arada bugün agrılarım yok denecek kadar az...off nasılda gözümde büyümüştü..ilk gün cok acıyınca gecmicek sandım..ama valla istedgim gibi hareket ediyorum cok ufacık agrılar oluo önemli degil...320 büyük degilmiş bu arada..bi de şişler inince nolcak bakalım...sargıları pazartesi açılsın foto koymaya baslıcam kızlar

perşembe günü ameliyat oldum,bir gece hastanede kaldım ,bugun cıktım..cok agrım var,adet öncesi gögüslerim hasssaslasmıstı,ondanmıdır bilmiyorum ,hareket edince cok acıyo...ödem yaptı bi de vucudum bayaa..insallah bir an önce gecer de tadına daha cok varırım cicişlerimin.
simdi gelelim güzel kısmına,doktorum eser hanıma alabildigi en büyügünü koy olur mu demiştim , o da denicem demişti..ben 270*280 lere bile razıyken 320 cc koymus...cok mutluyum,su acısı da olmasa..bugun ameliyat ertesi günüm,ilk 24 saat daha siddetliydi simdi daha hafifledi..ama yatıp kalkarken cok acıyor,anlamıyorum bu ameliyat ertesi işe dönenleri...
sargıyı acıp pansuman yaparken gördüm cok güzellerdi ,pazartesi kontrol var sargılar acılıp yerine sporcu sütyeni giyicem..:62::92:

canım geçmiş olsunnn :71: , yeni farkettim kusura bakmaa. kavuştun cicişlerine ne mutluuu :66:

saol tatlım su an acım kalmadı artık..cok rahat hareket edebiliyorum..dayanamayıp bandajları actım..ya öyle büyük de degiller ben anlamadım ,bi ara foto koyarım siz degerlendirirsiniz ama bana 250 koymus gibi geldi...yani 320 i daha büyük canlandırmıstım:26:

canım önceki meme dokunun büyüklüğüyle vb ilgili. başkasındakiyle karşılaştırma. bence olmuştur da sen de ASBKS sendromuna girmişsindir belki (ameliyat sonrası, bu küçük sendromu) :1: bu arada şaka haa ben uydurdum bunu şimdi :34: olmuştur olmuştur sen foto ekle de bakalım bir nasıl olmuş. bu arada benim bandajlar ertesi gün çıkmıştı. şaşırdım bandajlı olmana. değişiyor herhalde o da. öpüyorummm :54:

ahahha cok güldürdün beni...evet ya kafayı yiyoruz sanırım ,göz ayarımız bozuluyo bu ameliyattan sonra...ya ödem yapmasın cok diye sardı ama ben dün cok sıkısma hissedince aradım eser hanımı o da dedi ac ,rahatla biraz sonra tekrar sararsın..bende actım ama cok uslu durmuyorum habire acıp kapıyorum :))yarın sporcu sütyeni takacak zaten kontrole gidicem..üstleri cok şiş ,onlar inip normal hizaya gelir di mi??böyle üst kısmı cenemin altında neredeyse:)...:30:

bu arada papatyacım senin bu siyah camasırlı halin süpperr...bayılıyorum...insallah benimkilerde yumusar ve sekillenir..:34:

ahahha cok güldürdün beni...evet ya kafayı yiyoruz sanırım ,göz ayarımız bozuluyo bu ameliyattan sonra...ya ödem yapmasın cok diye sardı ama ben dün cok sıkısma hissedince aradım eser hanımı o da dedi ac ,rahatla biraz sonra tekrar sararsın..bende actım ama cok uslu durmuyorum habire acıp kapıyorum :))yarın sporcu sütyeni takacak zaten kontrole gidicem..üstleri cok şiş ,onlar inip normal hizaya gelir di mi??böyle üst kısmı cenemin altında neredeyse:)...:30:

hehehe :35: ben bir de gördüğüm her kadının göğüslerini inceliyorumm :1: büyük olanlara (silikon olmadığını varsayıyorum) gıcık oluyorum, biz o kadar uğraşıyoruz dert çekiyoruz diye :1:

:nazar: :nazar: cicişler inerler inerler :108: benim 3 hafta oldu, ödem kalmadı. ilk günle alakası yok ama hala bayağa sertler, yumuşayınca iyice inerler. göğüs altı kesisi benim, olduğu gibi görünüyor şuan. ama doktor kesi için ancak kollarını kaldırınca görünür demişti. birazcık daha inecekler diye düşünüyorum ben de :78:

sağol canımm :16: şekillenecekler hayatım, bunlar benim 2 haftalık halim düşün, çok sürmeycek o gergin füze halleri merak etme :1: :66:

ay inşallah tatlım,ben bi de gögüs uclarımı pek hissetmiyorum..bu gecici birssey mi??eskiden cok hassastı..cıkıklardır baya..üst kısımları daha şiş sanki..:26:

ay inşallah tatlım,ben bi de gögüs uclarımı pek hissetmiyorum..bu gecici birssey mi??eskiden cok hassastı..cıkıklardır baya..üst kısımları daha şiş sanki..:26:

göğüs uçlarını hissedememen geçici bir durum,ben ilk hafta içinde hissetmeye başladım.kaşınmaya başlıyorlar önce.için rahat olsun hepsi geçici,şişliklerinde inecek canım.

Back
X