• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ariesna Meme Estetiği Ameliyatı

Flower2

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
735
467
323
ameliyatıma son gün!...yarın sabah 11 de ameliyata giriyorum..yapmam ya da almam gereken özel birşey var mı bilmiyorum..stres ,heyecan ,karısık duygular..umarım yarın akşam güzel duygularla uyurum..şans dileyin kızlar..

perşembe günü ameliyat oldum,bir gece hastanede kaldım ,bugun cıktım..cok agrım var,adet öncesi gögüslerim hasssaslasmıstı,ondanmıdır bilmiyorum ,hareket edince cok acıyo...ödem yaptı bi de vucudum bayaa..insallah bir an önce gecer de tadına daha cok varırım cicişlerimin.
simdi gelelim güzel kısmına,doktorum eser hanıma alabildigi en büyügünü koy olur mu demiştim , o da denicem demişti..ben 270*280 lere bile razıyken 320 cc koymus...cok mutluyum,su acısı da olmasa..bugun ameliyat ertesi günüm,ilk 24 saat daha siddetliydi simdi daha hafifledi..ama yatıp kalkarken cok acıyor,anlamıyorum bu ameliyat ertesi işe dönenleri...
sargıyı acıp pansuman yaparken gördüm cok güzellerdi ,pazartesi kontrol var sargılar acılıp yerine sporcu sütyeni giyicem..:62::92:

perşembe günü ameliyat oldum,bir gece hastanede kaldım ,bugun cıktım..cok agrım var,adet öncesi gögüslerim hasssaslasmıstı,ondanmıdır bilmiyorum ,hareket edince cok acıyo...ödem yaptı bi de vucudum bayaa..insallah bir an önce gecer de tadına daha cok varırım cicişlerimin.
simdi gelelim güzel kısmına,doktorum eser hanıma alabildigi en büyügünü koy olur mu demiştim , o da denicem demişti..ben 270*280 lere bile razıyken 320 cc koymus...cok mutluyum,su acısı da olmasa..bugun ameliyat ertesi günüm,ilk 24 saat daha siddetliydi simdi daha hafifledi..ama yatıp kalkarken cok acıyor,anlamıyorum bu ameliyat ertesi işe dönenleri...
sargıyı acıp pansuman yaparken gördüm cok güzellerdi ,pazartesi kontrol var sargılar acılıp yerine sporcu sütyeni giyicem..:62::92:

ayyy canım oldun bıttı demek! Gecmıs olsun. 320 cc coook guzel olmustur emınım :) senın adına sevındım! artık ayrıntıları paylasırsın:

kas altımı
yuksek profılmı
dr kım
boyun kg ne?

coook soru oldu pardon ama heyecanlandım cok!

eser aydoğdu..320 cc kas zarı altı,yuvarlak hıgh profile,arion marka,meme altı kesisi..1.66 boyum 56 kilom var.. gögüs altım 77 cm..bana ilk basta 260 civarı olur demişti ama ameliyatta denemiş ve 320 koymus en istiyorum diye..:9: saolsun cok anlayıslı bi bayan,ne istedigimi anladı

bu arada bu site iyi ki var beni bilgilendiren cesartlendiren herkese cok tesekkür ediyorum..bu forumda yazılanları okudukça cesaretlendim ve doktor seçimimi yaptım..doktorum eser aydoğduya ayrıca tesekür ediyorum

valla canım gecmıs olsun..buyuk ıstıyodun ıstedıgın gıbıde oldu..
hayırlı olsun :71::nazar::nazar:

gizemcim tesekkür ederim bi de hareket ederken ki agrılarım gecse cok rahatlıcam...bandajda sıkıyo, bi cıksın bandaj tadına öle varıcam...

Cok gecmis olsun, sorunsuz atlatmana cok sevindim. Su donemi de cabucakatlatip, keyfini cikarmaya baslarsin umarim! SevgIler...

gizemcim tesekkür ederim bi de hareket ederken ki agrılarım gecse cok rahatlıcam...bandajda sıkıyo, bi cıksın bandaj tadına öle varıcam...

çok geçmiş olsun canım.hayırlısıyla atlattın ve bitti.ağrıların olması çok normal daha çok yeni.şu anda bilgisayar başında olduğuna göre bence süpersin.ama çok çabuk toparlanıyor insan.her sabah uyandığında daha iyi hissedeceksin kendini.daha benim bile şişliklerim var.çok hafif uyuşukluk hissediyorum.çok fazla geginlik olduğu için sanki bandaj sıkıyormuş gibi hissediyorsun.her geçen gün azalacak o durumda.1 hafta sonunda rahatlamış hissedeceksin canım ve tadına varacaksın.

ariesna çok geçmiş olsun :16:
sende atlattın darısı başıma inşallahhh :26:
pc bize yazabiliyor olman çok güzel :21:
inşallah ağrılarında biran önce geçer :54:

canım iki büklüm oturuyorum,öyle daha az acıyo...sırt üstü yatınca sırtım cok agrıyo...dünden iyiyim ama dün cok fenaydım,acı eşiğim mi bilmiyorum ama acıdan kıvrandım sürekli serum agrı kesiciler falan...ama simdi dolanabiliyorum,böyle sırtımda bi ton yük hissi var..bandajlardan bakınca cok büyük gelmiyo,ama bi ara acınca doktor ,görebildigim kadarıyla iki tepe vardı :).....320 cc bakalım ne cıkıcak...hiç beklemiyordum,280 koysa razıydım..nası koydu anlamıs degilim..ameliyata girmeden önce cizim yaparken 310 fazla gelir gögüs kafesin dar demişti...denerken oldu sanırım ,kutusunu gördüm..ama 320 gibi durmuyor,bandaj mı cok sıkıyor

canım iki büklüm oturuyorum,öyle daha az acıyo...sırt üstü yatınca sırtım cok agrıyo...dünden iyiyim ama dün cok fenaydım,acı eşiğim mi bilmiyorum ama acıdan kıvrandım sürekli serum agrı kesiciler falan...ama simdi dolanabiliyorum,böyle sırtımda bi ton yük hissi var..bandajlardan bakınca cok büyük gelmiyo,ama bi ara acınca doktor ,görebildigim kadarıyla iki tepe vardı :).....320 cc bakalım ne cıkıcak...hiç beklemiyordum,280 koysa razıydım..nası koydu anlamıs degilim..ameliyata girmeden önce cizim yaparken 310 fazla gelir gögüs kafesin dar demişti...denerken oldu sanırım ,kutusunu gördüm..ama 320 gibi durmuyor,bandaj mı cok sıkıyor

sırt ağrısını ilk günlerde bende yaşadım çok normal.benimde ilk gün ağrım çoktu,tabiki bir ameliyat geçirdik bu ağrılar doğal.ama iyileşme çok hızlı oluyor merak etme.şu anda çok şişler o sebeple iki tepe gibi görünüyor.bandajlar sıkmıyordur ama bandajlar varken küçükmüş gibi duruyor.bende ameliyattan çıktıktan sonra annem çok küçük görünüyor ,bunlar için mi bu kadar zahmet demişti.şimdi ise yok iyi olmuş bana öyle gelmiş dedi.ama 320 çok büyük olmuyor için rahat olsun.benimde 320cc.

:71: Çok geçmiş olsun 320 darısı başıma Oldumu Dolgun Olmalı ne o öle B cuplar falan Küçücük meme Yapıp Gönderiyo bazı doktorlar Hasta oluyorum Sanki Çocuk kandırıyolar yahu doktor araştırması yapıyorum bende bakalım ne olacak... Haa birde ukala tiplerden doktorlardan hiçmi hiç HoşlaşmıyorumPara veriyorum sonuçta değilmi istediğimi Yapmalı ne bu hediyemi ediyor ki :45:

öncelikle çok geçmiş olsun ne güzel kurtulmuş atlatmışsın bundan sonra tadını çıkar cicişlerin bende olmayı düşünüyorum fakat çalıştığım için ameliyat sonrası kimse anlamasın istiyorum 2 hafta izin alıcam ama göğüsler büyüdüğü için herkes anlarmı acaba ameliyat olduğumu :nazar::nazar::nazar:

Back
X