- Konu Sahibi deniz_gunes
-
yaw kızlar ben arilein resmi int. sitesini ararken size rastladım. ariele tşk etmek için. benim açık renk çamaşırlarım maviye boyanmıştı hatta başlık açmiştım burda. 2 hafta önce. ariel matik detarjanımın içinde 30 gr hediye ariel professioanal leke çıkarıcı varmış aynı hafta ferkettim şans işte. acaba denesemmi denemesemmi diye terddüt ettim ve dün denedim. 5 parça olan kiminin heryeri kiminin bazı bölgeleri boyalı olan çamaşırları sıcak suda leke çıkarıcıyle bekletttim 2 saat. sonra makineye attım yıkadım. sonuç ne mi. eski hallerine döndüler :dance: geçeceklerine hiç inanmıyrdum. o kadar mutlu oldum ki. 2 tanesi yeni kıyafetti. ben boyanan çamaşırlar için tavsiye ederim. ama fiyatına baktımda baya yüksekmiş. :1shok:
eski bir tanıtım elemanı olarak şunu söyliyim arkadaşlar bu leke çıkarıcıların tanıtımlarını yapan arkadaşlar söylüyorlardı bana lekeli kumaş özel olarak seçiliyormuş ya da yapılıyormuş yani çabul leke çıkaran ve leke tutmayan kumaşlar tercih ediliyormuş bilginize....
Valla bende işe yaramadı..Yukarda yazdığım tecrübelerden sonra inat edip, aynı lekelerde 1-2 sefer daha denedim..Hatta elimle çitiledim inat deyip ama olmadı..
Çocuk işte ,aklı erse sorucam oğluma'' ne lekesi bunlar ne döktün okulda'' diye ama gıda lekesi belli..Ya meyveli dondurma, ya meyveli süt anlamadım vesselam...
eski bir tanıtım elemanı olarak şunu söyliyim arkadaşlar bu leke çıkarıcıların tanıtımlarını yapan arkadaşlar söylüyorlardı bana lekeli kumaş özel olarak seçiliyormuş ya da yapılıyormuş yani çabul leke çıkaran ve leke tutmayan kumaşlar tercih ediliyormuş bilginize....
ariel,bingo,tursil ve barkodu 869 olmayan her ürün başka ülkenin özellikle israil mallarıdır çoğu.869 barkodlu ürünler almaya çalışalım.türkiye kazansın başka ülkeler değil
Eleştirilerinizi okuyunca çok şaşırdım kızlarBen de Ariel leke çıkarıcı kullanıyorum ve çok memnunum. Çamaşırlarım pırıl pırıl tertemiz. EŞime dostuma da tavsiye ediyorum, alanlar da çok memnun. Bende annemin tavsiyesi ile kullanmaya başladım. Tabi doğru kullanmak önemli bu tarz deterjanları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?