- Konu Sahibi deniz_gunes
-
Aynı şey kosla vanish içinde geçerli
Ufacıcık bir dondurma lekesini çıkaramadı gitti:1closedeyes:
Gerçekten şaşırıyorum ben.. Kendime yani..:1shok:
Hiç öyle leke çıkarıcı kullanma gereksinimi duymadım hayatım boyunca..:sm_confused:
Eşimin mesleği gereği gerçekten çok pis kıyafetleri olur.. Atarım makinaya pırıl pırıl çıkar hep..:dance:
Evet Ariel kullanıyorum ama deterjanını sadece..fisfisfis
Ben de Areil ve Alo kullanıyorum..Eşinin kıyafetlerindeki lekeleri bilemem ama çocuğum büyümeden önce benim de leke sorumun fazla yoktu..Şimdi dondurma vs çok yiyor..Ama dediğim gibi meyveli dondurma, meyveli süt lekeleri ve hiç olmayan dolmakalem lekesi çıkmadı..
Ben çıkartırım ama bir şekilde..kafamçokkarıştı
ne arıel ne kosla nede herhangi bir leke çıkarıcı hiç bi işe yaramıyor şakkıdı
Bende pek kullanmadım,ama bildiğim kadarıyla yıkamadan önce,lekenin üzerine döküp bi süre bekletmek gerekiyor.yerimsenibenDaha etkili oluyormuş.Arkadaşlar ne Ariel,ne başkası OMO gerçekten çok farklı.Fiatı daha fazla inanın değiyor.a.sa.s
açık renk eteğime salça döktüm, beyaz eşarbıma dondurma, eteğime yemek vs. her nerde leke varsa kosla vanish max itina ile temizledi ben çok memnunum. lekenin üzerine sürüp kurumasına izin vermeden yıkıyorsunuz ve hiç bir leke kalmıyor!
bende oğlumun tişörtüne kullandım ama mahvetti tişörtü üstelik hediyedi ve daha 1 kere giydirdim malum çocuk 1 günde meyve lekeleri ne istersen var bende çıkarır nasılsa diye önemsemedim ama sonuç hüsranklava: hiç güzel değil:mymeka:
ama domestosun renkliler için olan varyaleke çıkarıcısı ondan çok memnunum tavsiye ediyorum herkesea.s.
ama ariel aslayasakkelimeyasakkelime
Reklamlardan esinlenip bende aldım koslanınkini halılarda denedim
evet bütün lekeler yok çamaşırda henüz denemedim ama üstündeki
yazıları okuyunca etkili olabilmesi için 3-4 saat çamaşırı bekletmeniz gerekiyor yazıyor
bu seferde çamaşır yıpranmazmı peki :uhm:
aynen geçen gün bende aldım hatta iki tane birdendi hediyesi birini ablama verdim henüz hiç kullanmadım!Deterjan yanında hediye verdiklerinden sıvı leke çıkartıcısını aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?