- 27 Haziran 2019
- 158
- 61
- 42
-
- Konu Sahibi Ihlamuragaci37
egricayir ödüllü zatenBilgileriniz için teşekkür ederim
Ben Yumurta kalitesini arttırmak için kullanmak istiyorum. Umarım işe yararegricayir ödüllü zaten
Sizde gebelik oluştu mu peki.Ne şekilde işe yaradıTamam aynı amaçla kullandım Allah'ın izni ile de işe yaradığını düşünüyorum.işe
ben de cok kullandim avakado yumurta vs doktorunuz ayrica bir vitamim verdi miBen Yumurta kalitesini arttırmak için kullanmak istiyorum. Umarım işe yarar
Yumurta her gün yiyorum. D vitamini, magnezyum, folik asit, b12 düzenli alıyorum. En son femara kullandım geçen ay Yumurta güzel büyüdü çatladı ama gebelik oluşmadı..ben de cok kullandim avakado yumurta vs doktorunuz ayrica bir vitamim verdi mi
evet olusmayabiliyor normal ekmegi de hic tuketmeyinYumurta her gün yiyorum. D vitamini, magnezyum, folik asit, b12 düzenli alıyorum. En son femara kullandım geçen ay Yumurta güzel büyüdü çatladı ama gebelik oluşmadı..
Evet oluştu şükür, beraberinde kullandığım farklı şeyler de oldu, fakat en önemlilerinden biri arı sütüydü. İşk onunla başladım yola öyle söylim. Tüp bebek tedavisiSizde gebelik oluştu mu peki.Ne şekilde işe yaradı
Ne güzel. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinEvet oluştu şükür, beraberinde kullandığım farklı şeyler de oldu, fakat en önemlilerinden biri arı sütüydü. İşk onunla başladım yola öyle söylim. Tüp bebek tedavisi