Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben eczacı arkadaşıma da danışıp Bee O'Up almıştım propolisi ama internetten alma gibi bir hataya düştüm. Güvenemediğim için bi süre sonra kullanmadım ama eczaneden alacaksanız iyi bir marka sanırım.
Yumurta her gün yiyorum. D vitamini, magnezyum, folik asit, b12 düzenli alıyorum. En son femara kullandım geçen ay Yumurta güzel büyüdü çatladı ama gebelik oluşmadı..
Yumurta her gün yiyorum. D vitamini, magnezyum, folik asit, b12 düzenli alıyorum. En son femara kullandım geçen ay Yumurta güzel büyüdü çatladı ama gebelik oluşmadı..
Evet oluştu şükür, beraberinde kullandığım farklı şeyler de oldu, fakat en önemlilerinden biri arı sütüydü. İşk onunla başladım yola öyle söylim. Tüp bebek tedavisi
Evet oluştu şükür, beraberinde kullandığım farklı şeyler de oldu, fakat en önemlilerinden biri arı sütüydü. İşk onunla başladım yola öyle söylim. Tüp bebek tedavisi