Lekeler, Çiller argan yaglı pişik kremı

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

pkzzpkzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
55
0
arkadaslar bır pişik kremı buldum eczacı basının urunuymus sanırım ıcınde argan yagıda varmıs ve naturel cosmatık sertıfıkalı ve ıcınde sıvılcelere ıyı gelen cay agacı yagıda bulunuyormus cok ılgımı cektı malum buaralar yuze pısık kremı surmek cok ıyı gelıyor denılıyor bende bunu alıp kullanmak ıstıyorum ama kullanan varmı cook merak edıyorum kullananlar bu urunu yorum yazarsa cok sevınırım urunun adı euphıa organık pişik kremi acılen kullananlar yorum yaparsa cok sevınırım bır an once alıp kullanmak ıstıyorum baska marka alacakken eczacı okadar cok ovdukı aklım karıstı hıcbıyerdende bır yorum bulamadım bu urun hakkında

Son düzenleme:
resmıde bu arkadaslar yardım edın bana lutfen

Eklentiler

• $3402.jpg
    $3402.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 126
off yaaa herkes denıyor suan bu pısık kremını yuzlerı ıcın bır kısı bıle duymadımı yada kullanmadımı bu urunu yaa

ürünün içeriğine bende baktım fiyatıda baya ballı :KK1:

neden birilerinden öneri bekliyorsun ki.İçeriği güzel paraben yok kortizon yok,doğal çay özleri çinko bide üstüne argan yağı bulabildiysen bence düşünme al derim.Senden sonra belki bizde alırız bu üründen.Eczacıbaşından şaşma üründe yetişkinlerde kullanır diyor daha başka ne etki etsin:)))

cevabın ıcın cok tesekkur ederım yuzum zaten sorunluydu yenı yenı gecmeye basladı sımdı ıyı yapım derken kotu yapmıyım dıye bırde burda herkes baya arastırmacı ıyı bılıyor dıye sızlere sormak ıstedım.urunun fıyatı bıraz fazla ama bır cok sey var ıcınde cılde ıyı gelecek dedıgın gıbı dusunmeden alım sanırım:KK9:

cevabın ıcın cok tesekkur ederım yuzum zaten sorunluydu yenı yenı gecmeye basladı sımdı ıyı yapım derken kotu yapmıyım dıye bırde burda herkes baya arastırmacı ıyı bılıyor dıye sızlere sormak ıstedım.urunun fıyatı bıraz fazla ama bır cok sey var ıcınde cılde ıyı gelecek dedıgın gıbı dusunmeden alım sanırım:KK9:

dıger pişik kremlerıne gore bıraz pahallı ama ıcınde cook ıyı seyler var onlar pişik kremınde yyok malesef fıyatı 31 tl ama baya uzun sure gıder

Annem de o kadar doktora gitti çenedeki sivilcelerinden kurtulamadı en sonunda sabah programinda mi ne duymus o da baslasi pişik kremine bence markaların içindeki yüze iyi gelen maddeleein oranlarına bakıp ona göre seçmeliyiz ben de takipteyim işe yararsa ben de başlıcam yüzümde benek benek kırmızılıklar renk bozukluğu çok ve gecçmeyen siyah noktalar içindeki beyaz yalanmalar genişlemiş gözenekler ben ne yapmalıyım bilen arkdaşların cevabını bekliyorum

benımde t bolgemde ınanılmaz sıyah noktalar vardı ve cookk fazla genıslemıs gozenekler delık delık duruyor yuzumdekı sıvılceler ıcın t bolgem harıc burdakı arkadaslar sayesınde gul suyu kullanıyorum ıyıde geldı ama t bolgeme ılk bıkac gun surdum ama ne yazıkkı gozeneklerım sankı daha cok genısledı bende bır fısfıslı sıseye soda koydum ıcınede bır kac damla lımon damlattım bır haftadır sadece t bolgeme suruyorum dolapta saklıyorum tabı bıraz bıraz etkısını goremeye basladım tavsıye ederım

X