• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anti-Aging Argan yagı

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
e vitamini kaynağı ya canım cilt ayrımı yapılmıyor sanırım ama içine başka maddeler koyulup da yapılan ürünler var onlarda değişiyordur durum saf argan yağı bence farketmiyor

Ben saçım için Arganrain diye bir ürün kullanıyorum cildime de faydası oldu hatta kipriklerime bile :D tavsiye ederim

akşamları yatmadan önce pamuk yardımıyla cildime sürüyorum sabaha yumuşacık ve pürüzsüz oluyor tavsiye ederim hem de çookk :)

Kirisikliklari onleme amacli kullananlar var ama ben saclarim icin kullaniyorum ve cok memnunum hele o muthis kokusu yok muuuu :)

Bu argan yağı şimdinin yeni modası her yerde görüyorum :53: cilde ve saça oldukça faydalı olduğunu duydum,ben özellkle saç bakımı için istiyorum aslnda kullananlar ne gibi faydasını gördüler?

ayy bu yağdan bende alıcam teyzemin kıızı yüzüne sürmüs sanki baska biri gibi olmustu sasırmıs kalmıstım pürüzsüz gibiydi sanki fondoten sürmüs :53:

Back
X