• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anti-Aging Argan yagı

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
argan yağı mucize değil ki, türkiyede bile bulunmayan organik ve en pahalısını kullanıyorum
sadece bir yağ işte, içinde cilde çok iyi gelen şeyler var ama sonuç olarak bir yag
bu kadar abartılmasına mana veremiyorum, tamam çok güzel ama yağ işte yahu

ben de marka araştırması yapıyorum son dönemlerde çok revaçta olduğu için parfümeri ve aktarlarda bir sürü marka görüyorum seçerken çok dikkat etmeli

kızlar bişi merak ettim bu bir yağ sonuçta yüzünüze öyle sürünce siyah nokta falan yapmıyomu yani alıp pamukla falan sürüyosunuz okadar mı bide cildi besleyen kıl kökünüde besler kıllarımız coşmasın :p

Kalitesinden emin olduğum bir argan yağı aldım. Saçlarıma kullanıyordum ki, cilde de çok iyi geldiğini "öğrenmem" üzerine saçlarıma sürerken yüzüme de sürdüm. Sonuç olarak sabah uyandığımda kırmızı kabarcıklarla dolu bir yüz ile karşılaştım. Uzun lafın kısası hassas ciltlerde alerji yapıyor :34:

Benim yüzümde alerji yaptı, evet ilk sürdüğümde yağmurlu havada kalmışım gibi bi serinlik, nemlilik hissi veriyor ama sonra yüzümde küçük küçük kabartılar oluyordu, geçmiyorlardı da. Kullanmayı bıraktım bu kızarıklıklar da geçti. Onca krem yağ kullandım cildime dokunmayan ve iyi gelen bepantol losyon oldu. Düzenli kullanıyorum, cildim artık ışıl ışıl parlıyor,

Argan yağını saçlarımda hiç denemedim.

Back
X