Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
merhaba kızlar. internette sürekli güzel cilt resimleri ve argan yağı reklamları görüyom. merak ettim acaba nasıl kullanılıyor çünkü çoğu cilt sorunlarına iyi geldiğini okudum.
ama nasıl kullanılıcak yani yağı alıp yüzümüze sürmüyoz heralde. bilen varsa açıklasın lütfen.
bide argan yağı asıl saça iyi geliyomuş yani saça iyi gelen şey yüzde tüylenme yapmazmı?
bilen deneyen varsa anlatsın lütfenn
...KUAFÖR OLDUM BEN...
Kayıtlı Üye
canım argan yağı çok pahalı bir yap öncelikle onu belirteyim
Her argan diye satılan orjinal olmuyor
Eğer bulabilirsen gerçeğini mucize gibi birşey
Problemli ciltlerde akneye meyilli iltihaplı sivilcelerde falan
Leke gidermede ve gözenek sıkılaştırmada çok etkili
Saçalara da çok iyi geliyor parlatıyor besliyor güçlendiriyor
Zaten aldığında fark ediceksin yağ gibi deği hemen emiliyor
Yoğun bir kıvamı var altından koyu bir rengi
Dediğin gibi direk yüzüne uyguluyorsun problemli yerlere
Saçın içinde bir iki damla eline alıp bütün saçında yedirir gibi uyguluyorsun
Kısa sürede farkını gösterecek bir ürün tavsiye ederim
Saç bakım kürlerimizde kullanıyoruz
aktara gidip sorduğumda var demişti ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum demişti. orjinal olduğunu nasıl anlıcaz ki peki ya merak ettim. bide pahalıysa baştan kaybettim zaten:)
Bende en son watsons da argan yağının şampuanını buldum.Adı live clean di sanırım.Sadece ingiltereden getirliyormuş.Bir haftadan fazladır kulanıyorum.
Saçım daha yumuşak ve parlak oldu,ama aynı zaman da güçlendirmesini de istiyorum,saçlarım çok zayıf çünkü,hemen sönüveriyor duştan çıkınca. Bitine kadar kullanıcam bakalım bir faydası olacak mı.
aynen yüz için kullanmak istiyorum bende. ama bukadar zor bulunan bişi olduğunu bilmiyodum ya
Maviş Subarusuna meftun(:
Kayıtlı Üye
Argan Yağı
Argan yağı cildi nemlendirir ve kurumaya karşı korur.
Ciltteki nem dengesini koruduğu için cildin yaşlanmasını geciktirici etkisi vardır.
Ciltteki nem dengesini muhafaza ettiği için kuru ciltleri korur.
Yağlı ciltlerdeki yağlanma sorununu azaltır.
İşlem görmüş ve kuru saçları nemlendirerek elastikiyet verir, böylece koparak dökülmeleri engeller, saçları besler güçlendirir.
Argan yağının mucizevi etkkileri yoktur. Lütfen abartılı reklamlara inanmayınız. bir gecede sivilcelerinizi gidermez, kırışıklıklarınızı düzeltmez ve cilt lekelerinize faydası olmaz. Yıpranmış saçlarınızı ahenkle dans ettirmez.
Çok iyi bir nemlendirici olan argan yağı birçok kreme, nemlendiriciye ve yağa oranla cildinizi ve saçınızı daha iyi nemlendirir.
Kaç aydır bunları anlatıyorum keşke açtığım konuyu okusaydınız, sadece piyasanın yenilik ihtiyacını karşılamak için ortaya mucizeymiş gibi reklamı yapılan bir yağ!
Aradığınız cevapları buradan bulup cilt sorunlarınızı çözebilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...imli-cilt-icin-birebir-hala-kullaniyorum.html
ya konu açarken dikkat etmeye çalışıyom ama bu konuda dikkatsizim okadar konu varki, gözümden kaçabiliyo. okudum konunu mantıklı geldi. uygularsam karışımlarını uygularım. zaten pahalı ürün alamam yani. sağol:)
Maviş Subarusuna meftun(:
Kayıtlı Üye
ya konu açarken dikkat etmeye çalışıyom ama bu konuda dikkatsizim okadar konu varki, gözümden kaçabiliyo. okudum konunu mantıklı geldi. uygularsam karışımlarını uygularım. zaten pahalı ürün alamam yani. sağol:)
Rica ederim konu açmanız anlamında söylememiştim sadece argan yağı mucize falan değil onu anlatmaya çalıştım
emin olun ona avuç dolusu para dökeceğinize daha ulaşılabilir şeylerle yazdığım tavsiyeler iyi gelecektir
ya ben argan yağının nerden geldiğini pahalı olduğunu falan bilsem hiç sormazdım bile çünkü zamanında çok para verip sonuç alamadığım şeylerden sonra bidaha yapmam dedim. benim öle cilt sorunlarım da yok sadece bikaç güneş lekesi ve gözenek açıklığı. sımsıkı olmasını istiyorum sadece