- Konu Sahibi LadySubaru
-
Güzelim ona bişey diyemem ama google da 'adnan akat argan yağı' diye aratırsan saç için doğru argan yağına yani benim kullandığıma ulaşabilirsin ki saçlarım röfleli
Canım buradan veya özel mesaj yoluyla marka ismi veremiyoruz neticede marka temsilcisi değiliz ki kazen kızıyor
Google a ' doa argan yağı' kelimelerini yazarsan ürüne ulaşabilirsin:18:
öyle mi gerçekten kızıyor musunuz? siz verince neden sorun olmuyor?
kaldı ki sitede bim den a101 e, avondan oriflame e kadar her marka yazılıyor ciziliyor komik gerçekten
Asıl sorucağım şeyi unuttum ya :)
Argan yağının göz çevresine sürülmesinde bi sakınca var mıdır acaba
Kızlar benim bahsettiğim argan saç için olanı ama firma bana cildinizede uygulayabilirsiniz demişti.
Bikaç defa uyguladım kılıçınuyarısıyla bıraktım cildime uygulamıyorum.
Cilt ve saç için argan yağı farklı bunu gözden kaçırmayınız.
Selam tatlım,
Doa'dan Argan yağı siparişim geldi, şimdi bu saç için olanı mı cilt için olanı mı? Açıkçası ben saçlarımda kullanmak istiyorum, açık kumral 7 numara şu anda, röfle yaptırmadan önce iyice toparlamalarını istiyorum. İlk sayfadaki mesajını güncellemişsin geç farkettimSenin dediğin şekilde kullanabilir miyim bunu da, ne dersin?
Canım saç için olan ayrı onu cilde kullanmıyoruz ama cilt için olanı almışsın saçına kullanabilirsin çok daha iyi sonuç vereceğini düşünüyorum
Tamam o zaman, çok teşekkürler :)))
Ahh ah herşey güzellik uğruna :))) Resimdeki sensen saçlarına bayıldımmm :)Rica ederim lafı olmazdeneye yanıla anlamaya çalışıyoruz
Ahh ah herşey güzellik uğruna :))) Resimdeki sensen saçlarına bayıldımmm :)
watsons da argan yağı vardı ,ama markası ve fiyatını hatırlamıyorum açıkcası,ben watsonsdan bal özlü saç cilası aldım ,çok acayip parlatıyor..tavsiye ederim arkadaşlar.
Yanmış yıpranmış saçı ballı ve biralı maske çok güzel topralıyorprotekte çok başarılı bu konuda ama fiyat yüksek tabi diğerlerine göre onuda tavsiye ederim
Merhaba kızlar bende doadan argan yağı aldım. 2 gece sürdüm iyi bir nemlendirici ama kırışık görünümünü azaltır falan demişlerdi alnımda çizgi halinde bir sanırım kırışıklık var. Onun üzerinde pek etkisini görmedim. Ama yüzümü sabunla yıkamama rağmen hala nemli.
Saç uçlarım içinde bugün deneyeceğim. Bakalım etkisi nasıl olacak.
Bu arada fön öncesi kullandığınız bir yağ yada herhangi bir şey var mı? Hem parlaklık hem de koruma amaçlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?