Saç Bakım Ürünleri Argan Yağı

canım cevabın için teşekkür ederim ben bıoderma sensibo serisini kullanıyorum o fena değil. bebek düşündüğüm için roza kremi kullanamıyorum (

kullandıktan sonra yorumlarını beklıyoruz canım neler sıparıs ettın sen???

Canım ürünlerim dün geldi.bir çok şey sipariş vermiştim.şampuan,saç kremi,solid parfüm,melissa kremi,shea butter,ısırgan ve kükürt sabunu veeee ARGAN YAĞI:) dün sabah geldi ve gelir gelmez argan yağını denedim.1 haftadır yüzümü sivilce basmıştı.ergenlikte bile böle sivilcelerim olmamıştıbir sivilcem çok büyüktü ve 2 gündür geçmiyodu.yağı sürdüm 4 saat sonra sivilceyi neredeyse kuruttu.inanamadım gerçekten.cildim parladı sanki.şuan çok memnunum.sabah akşam sürüyorum artık.kulanmaya devam ettikçe deneyimlerimi paylaşıcam siz değerli hanımlarla

memnun olmana sevındım canm solıd parfumun hangısındendı begendınmı?

canım cevabın için teşekkür ederim ben bıoderma sensibo serisini kullanıyorum o fena değil. bebek düşündüğüm için roza kremi kullanamıyorum (

Bioderma iyi bir marka, bende sensibio h20 ve sebium foaming jel kullanıyorum gayet iyi geliyor...

Canım muhtemelen cildindeki sivilcelerin kaynağı cildini aşırı kurutan bir ürün, cilt kendini korumak için fazla sebum üretiyor ve bu sebeple gözenekler tıkanıp sivilceye dönüşüyor, arganın sivilceyi bastırma sebebi bu, yani argan yağı yerine iyi bir nemlendiricide kullansan aynı işi görürdü...

Selam tatlım, güle güle kullan aldıklarını :)

Bir şey merak ettim, argan yağı hem saça hem cilde mi kullanılıyor yoksa farklı farklı ürünler mi var?

Kızlar zorah markasınınki 110 tl 30 ml ama organik hatta eco cert almış,sahtelerini almayın argan çok pahalı bir yağ ama mucizeler yaratıyor

arkadaşlar baştan sona okudum konuyu, doa dan memnun kalınmış ama eco sert sertifikası var mı yok mu yazılmamış sitesinde de bahsetmiyor. almak niyetindeyim. acaba soran ve öğrenen var mı aranızda..

tşk,

ben sordum ben yanıtlıyım firmaya mail attım hemen yanıt geldi, eco sert'i yokmuş ama başka sertifikası varmış. ürünlerinin saf ve doğal olduğunu yazmışlar bir de mucize beklemeyin sadece iyi bir nemlendirici diyorlar... alıp deniycem bakalım...

Son düzenleme:
bende nachının argan yagı var 3 aydır saclarım ıcın kullanıyorum fakat pek fazla etkısını gormedım acıkcası su an sadece elımdekını bıtırmek ıcın devam edıyorum.bı dahada almam ...

Güzelim ona bişey diyemem ama google da 'adnan akat argan yağı' diye aratırsan saç için doğru argan yağına yani benim kullandığıma ulaşabilirsin ki saçlarım röfleli
bende nachının argan yagı var 3 aydır saclarım ıcın kullanıyorum fakat pek fazla etkısını gormedım acıkcası su an sadece elımdekını bıtırmek ıcın devam edıyorum.bı dahada almam ...

ben de bugun bir markanın argan yagını gördüm 50 ml 14 tl idi
emin olamadım jo.. bitsin belki denerim

ama aynı markadan badem yağı ve bugday yagı aldım, bademde sanırım?? sorun yok, yanı yakmadıgı ve kokusuza yakın oldugu ıcın soyluyorum

ama bugday yagı boyle yag gıbı degıl de ne bilim, yanı ele dokunce dokusu ayrılıyor ,dokunun yayılması gerekmez mi
koku yok ama anlayamadım acaba içeriginde baska bisi mi var

gül yagına baktım, kokmuyordu bile...

böyle çok pahalı olmayan, ill ısparta ya da bulgar gülü aramıyorum-- saf gül yagı markası var mı bildiginiz? alkolsuz dogal bir ürün istiyorum

kılıcbalıgı bana kendi kullandıgın dogal yag markalarının adlarını verebilir misin? cildim çok hassas ve kuru
her tür yağ ve güvendiğin markaya açığım, kimseyi de o önermişti diye suclamam merak etme o tarz huylarım yoktur
sadece önerilerini bekliyorum
eğer özel mesaj atarsan çok sevinirim buraya yazmak istemiyorsan

Canım buradan veya özel mesaj yoluyla marka ismi veremiyoruz neticede marka temsilcisi değiliz ki kazen kızıyor

Google a ' doa argan yağı' kelimelerini yazarsan ürüne ulaşabilirsin :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…