- Konu Sahibi LadySubaru
-
Canım sadece roza diye bir medikal krem kullanıyorum kızarıklıkların üzerine sürüyorum. Başka da birşey kullanamıyorum kötü yapıyor. Doğal bir güneş koruyucu arıyorum ama henüz kötü gelmeyen birşey bulamadım
kullandıktan sonra yorumlarını beklıyoruz canım neler sıparıs ettın sen???
memnun olmana sevındım canm solıd parfumun hangısındendı begendınmı?Canım ürünlerim dün geldi.bir çok şey sipariş vermiştim.şampuan,saç kremi,solid parfüm,melissa kremi,shea butter,ısırgan ve kükürt sabunu veeee ARGAN YAĞI:) dün sabah geldi ve gelir gelmez argan yağını denedim.1 haftadır yüzümü sivilce basmıştı.ergenlikte bile böle sivilcelerim olmamıştıbir sivilcem çok büyüktü ve 2 gündür geçmiyodu.yağı sürdüm 4 saat sonra sivilceyi neredeyse kuruttu.inanamadım gerçekten.cildim parladı sanki.şuan çok memnunum.sabah akşam sürüyorum artık.kulanmaya devam ettikçe deneyimlerimi paylaşıcam siz değerli hanımlarla
memnun olmana sevındım canm solıd parfumun hangısındendı begendınmı?
anladım canım gule gule kullan hepsinijapon kirazını aldım ve beğendim.çok hoş ve tatlı kokuyor.
anladım canım gule gule kullan hepsini
canım cevabın için teşekkür ederim ben bıoderma sensibo serisini kullanıyorum o fena değil. bebek düşündüğüm için roza kremi kullanamıyorum(
Canım ürünlerim dün geldi.bir çok şey sipariş vermiştim.şampuan,saç kremi,solid parfüm,melissa kremi,shea butter,ısırgan ve kükürt sabunu veeee ARGAN YAĞI:) dün sabah geldi ve gelir gelmez argan yağını denedim.1 haftadır yüzümü sivilce basmıştı.ergenlikte bile böle sivilcelerim olmamıştıbir sivilcem çok büyüktü ve 2 gündür geçmiyodu.yağı sürdüm 4 saat sonra sivilceyi neredeyse kuruttu.inanamadım gerçekten.cildim parladı sanki.şuan çok memnunum.sabah akşam sürüyorum artık.kulanmaya devam ettikçe deneyimlerimi paylaşıcam siz değerli hanımlarla
Canım ürünlerim dün geldi.bir çok şey sipariş vermiştim.şampuan,saç kremi,solid parfüm,melissa kremi,shea butter,ısırgan ve kükürt sabunu veeee ARGAN YAĞI:) dün sabah geldi ve gelir gelmez argan yağını denedim.1 haftadır yüzümü sivilce basmıştı.ergenlikte bile böle sivilcelerim olmamıştıbir sivilcem çok büyüktü ve 2 gündür geçmiyodu.yağı sürdüm 4 saat sonra sivilceyi neredeyse kuruttu.inanamadım gerçekten.cildim parladı sanki.şuan çok memnunum.sabah akşam sürüyorum artık.kulanmaya devam ettikçe deneyimlerimi paylaşıcam siz değerli hanımlarla
Lady Subaru senn yağının markası ne acaba ? forumu baştan sona okudum ama anlmdm
Zararlı bir krem mi roza canım? Bebek bekleyince niye kullanamıyorsun?
bende nachının argan yagı var 3 aydır saclarım ıcın kullanıyorum fakat pek fazla etkısını gormedım acıkcası su an sadece elımdekını bıtırmek ıcın devam edıyorum.bı dahada almam ...
Kızlar, argan yağının zaten kokusuz olması lazım, eğer kokuyorsa sorun var demektir...
Uzun zamandır alış veriş yaptığım aktarım dün bir kaç markanın argan yağını verdi incelemem için, eğer beğenirsen alıp satacağız dedi... İnceledimde argan yağı hak getire bildiğimiz pamuk yağı, biri buram buram kokuyor, diğeri esans katılıp boyanmış hint yağı, biride nasıl olduysa esans katmamışlar ama bildiğimiz likit parafin...
Bu sadece argan yağı ilede alakalı değil, satılan yağların büyük bir bölümü aslında içine esans eklenmiş likit parafin, ve parafin aslında cilde son derece zararlı ve hiç bir değeri olmayan bir madde, bizim gibi normal insanlarsa badem yaği kayısı yağı şu bu yağı diye aktarlara koşup alıyor bu yağları, sonuç hiç bir netice alınamıyor veya yağların saç döktüğü arınmadığı söyleniyor... E sen kafana petrolden üretilen bir maddeyi sürersen o saçlar dökülür tabii, ne bekliyorsun ki?
Sizin anlayacağınız şu bakanlık saçmalığınada güvenmeyin, yılan yağıymış, argan yağıymış, piyasada şu an talep gören yağlarıda aktarlardan almaya kalkmayın... Adamlar bilmeden yanlış ürün satıyorlar ama Türkiye'de ki yağ piyasassının hacmini bilseniz şaşar kalırsınız...
kılıcbalıgı bana kendi kullandıgın dogal yag markalarının adlarını verebilir misin? cildim çok hassas ve kuru
her tür yağ ve güvendiğin markaya açığım, kimseyi de o önermişti diye suclamam merak etme o tarz huylarım yoktur
sadece önerilerini bekliyorum
eğer özel mesaj atarsan çok sevinirim buraya yazmak istemiyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?