- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- Konu Sahibi LadySubaru
-
Hmm tamam tatlım
arkadaşlar benim saçımda kızıl vardı hep aktığı için boyatayım dedimn, ya kızıl ya da siyah tutar dedi kuaförüm.. mecburen siyah yaptım.. siyahtan da geri dönüş yokmuşneyse saçımı hürrem sultan yapacaktım :)) kuaföre 100 lira bayıldım, oreal ile açtı ve üstüne hürremin saç rengini uyguladı.. ama saçım oyuncak bebek saçı gibi oldu, esniyor kopuyor vs. vs.
neyse işte çaresi yok uzadıkça ucundan kesecekmişi saçımı, hayal kırıklığı oldu oreal benim için..
velhasıl-ı kelam saçımı kestirmek için kuaföre gittim, niye kestiriyosun ki dedi.. argan yağı saç kremleri standı vardı kuaför de... tanıtımını yaptı %100 garanti verdi. saçın eski haline döner dedi.. piyasa da sahtesi çok dedi.. ve o kutuya 80 tl dedi...ama ürün hakiki argan ürünü ve kuaför ünlü bir kuaför, kayserili olanlar bilir kayseripark caddesinde KÜRŞAD KUAFÖR
almalı mıyım acaba.. !!!
balıgım senın argan yagında gelmıstı nasıl memnunmusun?
Evet canım ben beğendim, kullanıyorum ama saçıma sürmeye kıyamıyorum, cimriyim sanırım ben
canım ben az önce saçımı yıkadım uclarına bır ıkı damla surdum nasıl nemlendırdı anlatamam coook sevınclıyım aradıgım urunu buldum sonunda sanırım bende bır ıkı damladan fazla kullanmıyorum argan yağım benıde cımrı yaptı hıııc bıtmesın ıstıyorum valla
aa valla ıyı fıkır canım oyle yapıyım shea yı zaten merak edıyordum madem memnun kaldın bı dahakı sampuan sıparısımde shea da ıstemelıyım yoksa çatlarım.bırde solıd parfumlrını cok merak edıyordum lılyumla yasemın hedıye ettıler sagolsunlar bayıldım özellıkle lılyuma.larısa cesıdı ıse dıorun mıss cherıe si gıbı kokuyormus kullanmak ısteyenlrın bilgisine zira bı dahakıne bende ondan alıcamTatlım gliserinli tarifi denediysen onunda içine 4-5 damla at o şekildede çok güzel oluyor, ben çok sevdim birde sonra shea yağını dene, nefis bir şey yahu bir daha kesinlikle vucut kremi falan almam direkt shea kullanacağım...Yaşasın organik yaşam
aa valla ıyı fıkır canım oyle yapıyım shea yı zaten merak edıyordum madem memnun kaldın bı dahakı sampuan sıparısımde shea da ıstemelıyım yoksa çatlarım.bırde solıd parfumlrını cok merak edıyordum lılyumla yasemın hedıye ettıler sagolsunlar bayıldım özellıkle lılyuma.larısa cesıdı ıse dıorun mıss cherıe si gıbı kokuyormus kullanmak ısteyenlrın bilgisine zira bı dahakıne bende ondan alıcam
bu argan yağı hepimizi içindeki pinti canavarı uyandırmış demek
ben de kullanmaya kıyamıyorum bitecek diye
yetkililere sesleniyorum bitmeyen argan yağı üretsinler
hosgeldın canım,hangı markayı aldıgımı daha oncekı mesajlarımda yazmıstım bu topıkte cıkta fazla marka ısmı zıkretmemız uygun bulunmuyor cunku pahalı ve henuz ne idüğü pek bılınmıyor yanı sahtesı susu busu dolu ortalıkta o yuzden yanı.ama sana genede ozel msj atayım bu kadar uzatacagımadersimmm merhaba ben yeni üyeniz:))sana özel mesajdan hangi markayı kullanıyosun diye yazacaktım ama mesaj sayım el vermedi :) ama çok merak ediyorum memnun kalmışsın yaa, nerden ne kadara hangi markayı aldın diye :)
ama bas harfı d
canım gördüğüm en ilgili en alaklı fırma ve ürünlernede bayıldım.basta sampuana alısmamasıtım ama sonrasında sacımı ıpek gıbı yaptı artık sampuan sayfası benım ıcın kapanmıstır baska bı arayısa gırmem.argan yağlarıysa tek kelımeyle sıhırlı gıbı bugune kadar ınan kullanmadıgım yağ kalmamıstır sacıma ama bu ınanılmaz bısey ve cıldımed suruyorumm sahane.daha once hatta topık acmıstım cıldım cok kuru cok ıyı bı nemlendırıcı arıyorum dıye ama artık buldum yanı tum bakım urunlerımı aynı fırmada bulmak muthıs cok memnunum.banada losyon geldı kayısılı ve surmeye bıle kıyamıyorum kokusuna bayılıyorum.kılıcbalıgı shea yagınıda almıs bayılmıs artık vucut kremı almam shea kullanıcam dıyor vesselam ılk fırsatta onuda deneyecegım benhhahahah çok şeker adamlar dersim :)) bir soru sordum bir alaka bir hürmet insan şımarıyor doğrusu :)) birde argan yağı alınca bana da losyon yolladılar aman allahım nasıl güzel birşeydir o öyle ipek gibi yaptı vücudumu:)
canım gördüğüm en ilgili en alaklı fırma ve ürünlernede bayıldım.basta sampuana alısmamasıtım ama sonrasında sacımı ıpek gıbı yaptı artık sampuan sayfası benım ıcın kapanmıstır baska bı arayısa gırmem.argan yağlarıysa tek kelımeyle sıhırlı gıbı bugune kadar ınan kullanmadıgım yağ kalmamıstır sacıma ama bu ınanılmaz bısey ve cıldımed suruyorumm sahane.daha once hatta topık acmıstım cıldım cok kuru cok ıyı bı nemlendırıcı arıyorum dıye ama artık buldum yanı tum bakım urunlerımı aynı fırmada bulmak muthıs cok memnunum.banada losyon geldı kayısılı ve surmeye bıle kıyamıyorum kokusuna bayılıyorum.kılıcbalıgı shea yagınıda almıs bayılmıs artık vucut kremı almam shea kullanıcam dıyor vesselam ılk fırsatta onuda deneyecegım ben
sıtede bende goremedım canım ama solıd parfum ve argan yagımla bırlıkte edıye geldı oda cok guzel helede kokusu nefıs.evet shea benı oldukca cezbettı yorumlarınla ılk sıparısımde onu alıcam cunku benımde cıldım kurudur ve memun kalıagımada emınım keza butun urunlerınden son derece memnunum su anBenim kışın bacaklarım aşırı kuruyor, sürekli exipial lipo sürmek zorunda kalıyorum ama sabah sürüyorum akşam yine aynı, akşam sürüyorum sabah yine aynı bir türlü çözüm bujlamamıştım ki haftada bir peeling ile ölü derilerden kurtuluyorum normalde, bu kadar kuru olmaması lazım... Shea'yı en son 3 gün önce sürdüm hala nemli nemli, eh daha ne isteyeyim ki
O kayısılı losyonu görmedim ben
Shea candır diyebilirim :)
sıtede bende goremedım canım ama solıd parfum ve argan yagımla bırlıkte edıye geldı oda cok guzel helede kokusu nefıs.evet shea benı oldukca cezbettı yorumlarınla ılk sıparısımde onu alıcam cunku benımde cıldım kurudur ve memun kalıagımada emınım keza butun urunlerınden son derece memnunum su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?