Canım ben gidip görüşme yapamadım yurtdışında yaşıyorum bilgi için aradılar sadece telefonlaştık 90 milyar cıvarı da bi fiyat verdi ,ilaçlar dahil değil onu hariçten alıyosun eczaneden. onlar da baya pahalı şimdi zam gelmiştir kadın beni uyardı yeni yildan sonra zam gelecek dedi biz eylül de falan konuşmuştuk.. ama genel olarak konuşması olsun moral vermesi olsun gayet iyiydi asistan sabırla dinledi bahceci de Dr. cem celik vardı onu düşündük sonra o gidince Dr. Remzi abalıyla görüştüm telefonda ama aşırı hızlı stressli kısadan kesti benim hoşuma gitmedi açıkcası bütün bilgileri de verdi kesinlikle iyi biri ama çok yoğun olduklarından dolayı da uzun uzun konuşamadık ben şahsen zaman ayıran doktorları tercih ederim yurtdışında ben tedavi gördüm doktorun odasına girmemle çıkmam hep bir oluyodu hiç bişe anlamadan çıkmış bulunuyordum berbat bişey bu soracaklarını soramıyosun sorsan bi tavırla kısadan kesiyolar felan moral bozuyolar bide bazıları bide tecrübe sıfır walla türkiye o konuda çok iyi.. işin ehli doktoruna denk gelince mükemmel olur