Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tabi sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım . 27 yaşında tedaviye başladım 28 yaşında doğum yaptım :) şöyle 4 senelik evliydim ilk 3 sene istemedik . 1 sene denedik yok olmuyor . Hiç bi sorun çıkmadı testlerimiz de . Aret hoca normal yolla hamile kalabilirsin dedi ama ben tüp bebek istedim çünkü daha beklemek istenedim
Tabi sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım . 27 yaşında tedaviye başladım 28 yaşında doğum yaptım :) şöyle 4 senelik evliydim ilk 3 sene istemedik . 1 sene denedik yok olmuyor . Hiç bi sorun çıkmadı testlerimiz de . Aret hoca normal yolla hamile kalabilirsin dedi ama ben tüp bebek istedim çünkü daha beklemek istenedim
Çok ilgililer bunda şüphen hiç olmasın . Zaten ilk nedenimi araştırıp öyle tüp bebek yapar . Bende bile şöyle demişti Aret hoca bütün herşeye bakalım gene sonradan gol yemeyelim . Lab çok iyi . Kaç yaşındasın bu arada . Bide şöyle paraya döken yerler var bu işi Aret hoca öyle birisi değil , yaklaşımı konuşması herşeyiyle mükemmel . Ses tonu adamın insanı sakinleştiriyor