• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aret Kamar da tüp bebek yaptıran var mı ?

Yaa Allah uzun ömürler versin bebisinize♥️♥️ size bir kaç bir sey soracaktım. Kaç yasındaydınız ve sorun ne idi acaba
Tabi sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım . 27 yaşında tedaviye başladım 28 yaşında doğum yaptım :) şöyle 4 senelik evliydim ilk 3 sene istemedik . 1 sene denedik yok olmuyor . Hiç bi sorun çıkmadı testlerimiz de . Aret hoca normal yolla hamile kalabilirsin dedi ama ben tüp bebek istedim çünkü daha beklemek istenedim

Tabi sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım . 27 yaşında tedaviye başladım 28 yaşında doğum yaptım :) şöyle 4 senelik evliydim ilk 3 sene istemedik . 1 sene denedik yok olmuyor . Hiç bi sorun çıkmadı testlerimiz de . Aret hoca normal yolla hamile kalabilirsin dedi ama ben tüp bebek istedim çünkü daha beklemek istenedim
Yaa masallah ama sanırım benim bir tık daha zor isim. 2 düsük bir de dıs gebeliğim var doktor bey ve laboratuvar kalitesi nasıl sizce ilgililer mi

Yaa masallah ama sanırım benim bir tık daha zor isim. 2 düsük bir de dıs gebeliğim var doktor bey ve laboratuvar kalitesi nasıl sizce ilgililer mi
Çok ilgililer bunda şüphen hiç olmasın . Zaten ilk nedenimi araştırıp öyle tüp bebek yapar . Bende bile şöyle demişti Aret hoca bütün herşeye bakalım gene sonradan gol yemeyelim . Lab çok iyi . Kaç yaşındasın bu arada .
Bide şöyle paraya döken yerler var bu işi Aret hoca öyle birisi değil , yaklaşımı konuşması herşeyiyle mükemmel . Ses tonu adamın insanı sakinleştiriyor 😀

Back
X