- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Süreciniz ne oldu?İlk defa hiç folikül olmayınca moralim çok bozuldu. Yaşım 36 sizin?
Ben 10 gün kullandim, sureclerim bitti transfer bekleyecegimSiz kaç gün kullanıyorsunuz ki? Bi gelişme var mı?
Sonrasında 1 tane yumurta görüldü. Toplandı donduruldu. Bugün de opum vardı. 3 tane yumurtam vardı 1 tanesi küçüktü 16mm diğerleri 23 ve 25mm ölçüldü 1 tane yumurtam çıkmış. Yarın döllenip döllenmediğini haber verecekler. İnsallah olgun olan yumurtam dolu çıkmıştırSüreciniz ne oldu?
İnş canım hayırlı sonuçlar çıkarSonrasında 1 tane yumurta görüldü. Toplandı donduruldu. Bugün de opum vardı. 3 tane yumurtam vardı 1 tanesi küçüktü 16mm diğerleri 23 ve 25mm ölçüldü 1 tane yumurtam çıkmış. Yarın döllenip döllenmediğini haber verecekler. İnsallah olgun olan yumurtam dolu çıkmıştır
5 gün kullanıyorum 2-3 hafta kadar etkisini sürdürüyormuş. Benim genelde tedaviye başladıktan 1 hafta sonra opu oluyor. yumurtlarım çok çabuk büyüyorİnş canım hayırlı sonuçlar çıkar
Ne kadar sürdü tedaviye başladığından bugüne tüp tedavin?
günde kaç klomenle takip oldu büyüdü yumurtlar?
Memnunum di mi merkezden?
Çabuk büyümeside iyi. Kaç yumurta doldurdular şu ana kadar?5 gün kullanıyorum 2-3 hafta kadar etkisini sürdürüyormuş. Benim genelde tedaviye başladıktan 1 hafta sonra opu oluyor. yumurtlarım çok çabuk büyüyor
Benim bu en son opuda 3 tane yumurtam gelişti. 25mm, 23mm ve 16mm 1 tanesi dolu çıktı. Büyük ihtimalle 16mm dolu çıktı çünkü ertesi gün arayıp yumurta işlem için yeterli olgunlukta değildi dediler. Bu en son opuyla birlikten 4 kez tedavi gördüm. İlk tedavide yumurta boş çıktı. İkinci tedavide 1 tane yumurtam vardı döllendi 9 hücreli iyi kalite donduruldu. Üçüncü tedavide yine 1 tane yumurtam oldu o da 8 hücreli iyi kalite donduruldu. Toplamda 2 tane 3. gün embriyom var. Rezerviniz düşükse Aret hocayı öneririm.Çabuk büyümeside iyi. Kaç yumurta doldurdular şu ana kadar?
Ya o kadar kararsızım ki Aret gece mi bahçeci mehmet Reşat Asoğluna mı gitmeye.
amh 0.1di 4 yıl önce şimdi tekrar yaptırdım sonuç bekliyorum. fsh en düşük 44 çıkmıştı. benim ikinci kutu klomene rağmen yumurta henüz görülmedi yarın tekrar kontrole gideceğim.Merhaba amh, fsh kaçtı? Bi gelişme var mı?
En son haber bekliyodunuz nasilmis embrio durumlariBenim bu en son opuda 3 tane yumurtam gelişti. 25mm, 23mm ve 16mm 1 tanesi dolu çıktı. Büyük ihtimalle 16mm dolu çıktı çünkü ertesi gün arayıp yumurta işlem için yeterli olgunlukta değildi dediler. Bu en son opuyla birlikten 4 kez tedavi gördüm. İlk tedavide yumurta boş çıktı. İkinci tedavide 1 tane yumurtam vardı döllendi 9 hücreli iyi kalite donduruldu. Üçüncü tedavide yine 1 tane yumurtam oldu o da 8 hücreli iyi kalite donduruldu. Toplamda 2 tane 3. gün embriyom var. Rezerviniz düşükse Aret hocayı öneririm.
Adet kamar zaten klomenle tedavi yapıyormuş iğne vermiyormuş.Bende yaza doğru onda yaptırmayı düşünüyorum Allah kısmet ederseToplama ve teansfer 45.000 ilaçlar hariç
Kızlar Aret Hocada bugün ilk transferimi oluyorum 3 adet koyacaklar 2 taze 1 donmuş.Sonucu iletirim dua edin banaKızlar 42 yaşındayım.Aret hocada başladım.7başarısız denemem onda ilk denemem.Diğerleri ilki 7.hafta gelişim durdu 2 kimyasal diğerleri boş..
Eşimse sorun yok benimde yaşım yhariç sağlık problemim yok..Aret Hocadan cok umutluyum..Yaşı bana yakın olup mutluluğu yaşayanlar bana umut olabilirmi?
Saglikla olsun insallah ve bebislerin tutunsun sanaKızlar Aret Hocada bugün ilk transferimi oluyorum 3 adet koyacaklar 2 taze 1 donmuş.Sonucu iletirim dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?