• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aret Hoca ile başlayanlar

edaedo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2021
167
62
28
44
Kızlar 42 yaşındayım.Aret hocada başladım.7başarısız denemem onda ilk denemem.Diğerleri ilki 7.hafta gelişim durdu 2 kimyasal diğerleri boş..
Eşimse sorun yok benimde yaşım yhariç sağlık problemim yok..Aret Hocadan cok umutluyum..Yaşı bana yakın olup mutluluğu yaşayanlar bana umut olabilirmi?

Kızlar 42 yaşındayım.Aret hocada başladım.7başarısız denemem onda ilk denemem.Diğerleri ilki 7.hafta gelişim durdu 2 kimyasal diğerleri boş..
Eşimse sorun yok benimde yaşım yhariç sağlık problemim yok..Aret Hocadan cok umutluyum..Yaşı bana yakın olup mutluluğu yaşayanlar bana umut olabilirmi?
Hocamda değilim, yinede manevi desteğin için geldim🤲🌸
Amh, fsh kaçtı, rezerv azlığı mi?

Son düzenleme:
Hayırlı olsun yeni sürecin 🤗 konuyu takipe alıyorum. Bir kaç güne regl olunca ben de Aret hocada ilk tedavime başlayacağım 😊 41 yaşımdayım, daha önce 4 denemem oldu malesef..
reglin kaçıncı günü tedaviye başladın.. nasıl gidiyor şimdilik??

Hayırlı olsun yeni sürecin 🤗 konuyu takipe alıyorum. Bir kaç güne regl olunca ben de Aret hocada ilk tedavime başlayacağım 😊 41 yaşımdayım, daha önce 4 denemem oldu malesef..
Merhaba hanımlar bende konuyu takibe aldım ilk görüşme yaptınız mı ilgisi alakası nasıl fiyat bilgisi verebilşyormusunuz bende Dr arayışındayım 3.cü sürecim olarak eğer nasip olursa 🤗 inşallah sizlerde bizlerde güzel sonuçlar alırız 🌺🌺🌺

Merhaba hanımlar bende konuyu takibe aldım ilk görüşme yaptınız mı ilgisi alakası nasıl fiyat bilgisi verebilşyormusunuz bende Dr arayışındayım 3.cü sürecim olarak eğer nasip olursa 🤗 inşallah sizlerde bizlerde güzel sonuçlar alırız 🌺🌺🌺
Ben görüşmeyi yaptım canım. 4 denememde de genetikten geçemeyen embriyolarım oldu, 2 taze transferim de negatif oldu. Yani yaş ve yumurta kalitesizliğinden dolayı havuz yapılacak. İlk toplama 36.500 sonraki toplamalar 12.500 diye hatırlıyorum fiyatları. Verdikleri kağıdı kaybettim. Yeterli sayıda yumurta toplanınca da transfer olacak. İlaçlar fiyat harici biliyorsun. Yumurta sayısı az olduğu için iğneyle tedavi olmayacak, yani iğnelerin maliyetinden kurtulmuş olacağız.
Sanırım bu fiyatlara kan tahlilleri de dahil değil.

canımın içiii, hayırlı olsssuuunnn...:anne:
inşallah bu sefer çok güzel haberler alacağımız bir süreç olsun..
Rabbim yardımcın olsun kocaman sarılıyorum sana :KK200:

Ben görüşmeyi yaptım canım. 4 denememde de genetikten geçemeyen embriyolarım oldu, 2 taze transferim de negatif oldu. Yani yaş ve yumurta kalitesizliğinden dolayı havuz yapılacak. İlk toplama 36.500 sonraki toplamalar 12.500 diye hatırlıyorum fiyatları. Verdikleri kağıdı kaybettim. Yeterli sayıda yumurta toplanınca da transfer olacak. İlaçlar fiyat harici biliyorsun. Yumurta sayısı az olduğu için iğneyle tedavi olmayacak, yani iğnelerin maliyetinden kurtulmuş olacağız.
kuzum yıne pgt li mi olacak ?

reglin 2.günü takibe aldı yalnızca klomen verdi doğal gelişenleri tercih ediyor yaştan dolayı.

Hocamda değilim, yinede manevi desteğin için geldim🤲🌸
Amh, fsh kaçtı, rezerv azlığı mi?
onları istemedi ama bir onceki azdı (en az 20 tane kan testi ve kromozom testi yaptırdı)yanı en fazla 4 cıkıyor 2 yumurta 5.günü goruyor fakat o da tutunamıyor

vallahi çok konuşmuyor uzun uzadıya ama işinin ehli sadece güven hissettiriyor.kişiye ozel tedavi uyguluyor ve seni hiç unutmuuyor o güzel mesela :)

fiyat herkesle aynı bence 50.000 i buluyor .yumurta toplama testler ve transfer belki biraz gecıyor

benim genetik yarın cıkacak samatyada ve kan testleri çam sakuradan yani en azındna onlara para ödemedim.diğer işlemler toplam 50.000 civarı.

canımın içiii, hayırlı olsssuuunnn...:anne:
inşallah bu sefer çok güzel haberler alacağımız bir süreç olsun..
Rabbim yardımcın olsun kocaman sarılıyorum sana :KK200:
Sağol papatyaaammm 🤗🤗 bakalım bu sefer neler olacak..
Yok burada pgt yapılmayacak. Aret hoca genetik sorun yoksa ileri yaşta pgt yapmıyormuş. 3.gün embriyolarını dondurup sonra da transfer yapıyormuş. Pgtli 3 denemem başarısız oldu. Bir de bunu denemek istedim 🥰 inşallah bu sefer sonu güzel olur 🙏🏼🙏🏼 Ben de sana çooook sarılıyorum 🤗🤗🤗

Sağol papatyaaammm 🤗🤗 bakalım bu sefer neler olacak..
Yok burada pgt yapılmayacak. Aret hoca genetik sorun yoksa ileri yaşta pgt yapmıyormuş. 3.gün embriyolarını dondurup sonra da transfer yapıyormuş. Pgtli 3 denemem başarısız oldu. Bir de bunu denemek istedim 🥰 inşallah bu sefer sonu güzel olur 🙏🏼🙏🏼 Ben de sana çooook sarılıyorum 🤗🤗🤗
inşallahhh sonu bebişli olsun:anne: kuzum,
Rabbim yardımcın olsun..
bencede mantıklı,cunku bu seferde genetıkte kayıplar oluyor ..
:KK200::KK200:

Back