- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Amin inşallahAllah kabul etsin, cümlemizden razı olsun,kimin ne sıkıntısı varsa gidersin, affına mazhar eylesin,cennet ehli kılsın,dünyevi ve uhrevi saadetler nasip etsin,neslimiz hayırlı kul olsun,birbirimize kardeş çevremize dost düşmanımıza galip eylesin,bayramımız mübarek ola
Aminn insallah. Ne guzel bir dua..Allah kabul etsin, cümlemizden razı olsun,kimin ne sıkıntısı varsa gidersin, affına mazhar eylesin,cennet ehli kılsın,dünyevi ve uhrevi saadetler nasip etsin,neslimiz hayırlı kul olsun,birbirimize kardeş çevremize dost düşmanımıza galip eylesin,bayramımız mübarek ola
Kuzum Rabbim nasip etti yaptık cok şükür ben sadece vesile oldum hepimiz nasiplendik Allah kabul etsin Rabbim okuyan herkesin niyetlerini dualarini kabul etsinCanımsınher bırınıze ayrı ayrı tesekkur ediyorum cok zorladım sızı hakkınıızı helal edın bıraz plansız ve ani gelişti bu hatım.. bılsem 2 gun öncesınden acardım..
AyrıcaSsevincli nın fikriydi Allah razı olsun ondanda ben sadece konuyu actım
Olması gerekiyormuş oldu iste Allah bır hatım yapmayı bızlere nasıp etti cok sukurhıc bırsey sebepsız degıl bır fikırle ani bir hareketle dusunun 100.000 tane ıhlas hatımı etmıs olduk 1 gunde Allaha ne kadar sukretsek az gercekten
Cansın ne güzel dua etmisin, âmîn.Allah kabul etsin, cümlemizden razı olsun,kimin ne sıkıntısı varsa gidersin, affına mazhar eylesin,cennet ehli kılsın,dünyevi ve uhrevi saadetler nasip etsin,neslimiz hayırlı kul olsun,birbirimize kardeş çevremize dost düşmanımıza galip eylesin,bayramımız mübarek ola
Yok canım olmadı yıne sorarımAyzelin Canım alan oldumu sende