- Konu Sahibi little bird
Abdestli oku gulum bugun ozel bir gün sonucta❤ her defasinda besmele cekilcek bideAbdestli okumak şart mı kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abdestli oku gulum bugun ozel bir gün sonucta❤ her defasinda besmele cekilcek bideAbdestli okumak şart mı kızlar
Kuzu abdest alamam ki benAbdestli oku gulum bugun ozel bir gün sonucta❤ her defasinda besmele cekilcek bide
Niye kuzum?Kuzu abdest alamam ki ben
100 okudumSayıyı yanlış hesaplamışım yukarda
O yüzden kalan:300
30 okudum100 okudum
Kalan 200
20 okudum30 okudum
kalan 170
Dişimi çektirdim ya kuzu kanıyooo. Suyu pipetle içiyom ağzımı açamıyom dahaNiye kuzum?
Gecmis olsun canim o zaman okuma bitti zatenDişimi çektirdim ya kuzu kanıyooo. Suyu pipetle içiyom ağzımı açamıyom daha
40 okudum20 okudum
Kalan 150
Tamam kuzu bana da dua etGecmis olsun canim o zaman okuma bitti zaten
60 okudum40 okudum
kalan 110
50 okudum60 okudum
Kalan 50
Su gibi bitti masallah insallah dualarimizda su gibi olur❤❤ özellikle de bebek isteyenlere rabbim tez vakitte nasip etsin insallah hayirlisiyla50 okudum
BİTTİ
Allah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin.Amin ♥
AmiiinnnSu gibi bitti masallah insallah dualarimizda su gibi olur❤❤ özellikle de bebek isteyenlere rabbim tez vakitte nasip etsin insallah hayirlisiyla
Hayırlı evlat yetiştirmek cennette ailemle buluşmak dileğiyle 25 tane okudumArefe günü 1000 ihlas okuyan kişilerin duası kabul olurmuş.
Burda dua eden herkesin ve kendimizin duasının kabul olması niyetiyle okuyalım arkadaşlar. 1 tane bile okusanız ne kadar çok kişi aynı dilekler için dua ederse o kadar iyi olacağını düşünüyorum. Cumartesi diye giren pek olmaz gibi geliyor ama inşallah birileri de katılır
Her defasında besmele ile okunması gerekiyormuş ve öğle ile akşam vakitleri arasında makbulmuş.
geç kalmısım hepımız ıcın 20tane okudum allah kabul etsinSu gibi bitti masallah insallah dualarimizda su gibi olur❤❤ özellikle de bebek isteyenlere rabbim tez vakitte nasip etsin insallah hayirlisiyla
Bitirdik canim sukur tekrar baslayabiliriz aslindaAyy ben yetişemedim duaya