• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ardm bir fikri olan varsa yardm

xoxzlemle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaş bu ay klomen kullandım dün doktora gittim yumurtalarım büyümüş mü diye ve büyümüşler doktor bu gece ve takip eden 5 günde birlikte olmamızı söyledi(birer gün arayla) buraya kadar normal...
ama sabahleyin lavaboya gittiğimde çok çok afedersiniz 3 damla falan kan gelmişti ilk defa böyle oluyor ne yapacağımı bilemedim ve çareyi sizlere sormak ta buldum bi fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun daha önce klomen kullanıpta böyle birşey le karşılaşan varsabana yazsın lütfen:enbuyukkk: şimdiden teşk. edea.s.rim

canım bende kılomen çok kullandım ama hiç öyleşey başıma gelmedi kan makettenmi gekiyor onu merak ettim

yok canım benim nasıl diyeyim çok affedersin eşimle ilişkiye girdikten sonra ayağa kalkmadım 1 saat falan sabahleyin benden gelen akıntı (belki meni) kırmızıydı yani bu .. daha sonra olmadı

umarım yerleşme kanaması gibi bişiydir geçen ay bende klomen kullandım adet günümden 2 gün önce öyle lekelenmem oluştu ama hamiş değildim umarım sen hamilesindir

Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah bizde en kısa zaman o müjdeli haberi alır bebişlerimize kavuşuruz ...

yok canım ya takma kafana bışı olmaz ya bak abaklım bıdakı ilşkide olcakmı kanama

Back
X