Ardiyelerimizin resimlerini paylaşalım mı ?

bende kiradayım malesef esya yer problemim var evim 2+1 tek salon ve yatak odası mevcut kullanmadığım odama yemek masamı koydum ütümü çamaşırlığımı süpürgeyi ayakkabıları boş birkaç kutu orada saklıyorum kış olması nedeniyle depo vazifesi görüyo banyoma ferforje raf almıştım havlularımı şampuanlarım orda banyo dolabına deterjanlarım var yatak odamda 5 cekmeceli sifonyerim nevresim takımı ıvır zıvır dolu... yatak bazamda ceyizlerim battaniyelerim duruyo ceyizin birazını anneme geri vericem...yorganlarım çatı katında duruyo ama yazın anneme götürücem nem olur diye korkuyorum...mutfagıma beyaz dolap aldık günlük tabaklarım havlularım orda....gercekten temizlik sorun oluyo küçük evin temizligi kolay diyolar ya bence daha da zor en ufak dagınıklık göze batıyor.yemek yapıyosun tezgah yetmiyor :)kendi evim olursa cocuk odasına dolap yaptırıcam. mutfagıma banyoma dolap yaptırıcam balkonu kapattırcam ayy deliricem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…