Arkadaşlar benim evim 2+1
kızıma oda yapınca mecburen yatak odamızın balkonunu kapattırıp ardiye yapma ihtiyacı duyduk ....
fazla eşyalarımızı falan oraya kaldırdık ...
sizden ricam ardiyede olsa şirin bir görüntüye dönüştürmek istediğim balkonuma fikirler verebilecek evinizin ardiye olarak kullandığınız alanlarını bizimle paylaşmanız...
kk'nın düzen delisi süper anneleri
eminim çok güzel resimler görcem şimdiden teşekkürler...
keyifli bi topic olacağı fikrindeyim... peki sizce ?
Benim de bazı eşyalarım küçük tuvaletimde
mesela çamaşır askısı, elektrik süpürgesi
patates ve soğanlar da balkonda kovanın içinde durması beni sinir ediyo, daha şık bişey istiyorum koymak için
bide balkonu süpürmek için çalı süpürgem var balkonda ona da gıcık oluyorum, nereye koysam onu bilemedim
benim sadece mutfakta balkon var, yatak odamda da balkon olsaydı iyi olurdu,orasını kapatıp dolap yaptırırdım
ZATEN sorun hep bu ıvırzıvırı nerede saklayacağız mevzusunda malesef kiracı olarak bende muzdaribim küçük bir 3+1 ve 2 balkona rağmen kullanış sıfır evde dolaptan eser yok mutfak dolapları yetmiyor.balkonlar da kapalı hiçbişey yok...arka balkonumda kolide kullanmadığımız ayakkabılarımız var okadar ...ön balko zzaten küçük..patates soğanım mutfakta hasır sepette malesef ...balkonda yeşilleniyor...yatak döşek dersen baza altlarında tıkış tepiş..çunku ben ortalıkta yatak yorgan görünmesinden hoşlanmıyorum..bıde erzak falan fazlasını almam...öyle kavonoz falan biriktirmem çünkü bşe yapmıorm beceriksizim:)))kendi ewim olsa mutfaga bolca dolap ggirişe uzun bir dolap balkonlara dolap yaptrrdım wallah yaa..inşallah birgün...bunada şükür diyelim...herzman...
ev sizinse ımkanınız varsa derimki uygun bütçeli bır gömme dolap yaptırın
benim evim dublex alt kat yaşam alanımz [yeni moda ismi ile]üst kat yatak odalrı falan diyelim önceki evlerimde de hiç kilerim gömme dolaplarım olamadı hiç müsait yerlerim olmadığı için şimdi bu evimde üst giriş kapısını kapatıp 4m2 küçük bir ara yer var iki taraflı raf yaptırdım her şeyimi yerleştirdim kapıda takıldı kapatıyorum kapısını zaten yorganlar örtüler falan bazalarda alt katta merdiven altında konserveler turşular falan doldurdum oranın da küçük bir kapısı var kapatıyorum küçük kızımın odasında gardolabın arkasında kalıyor kimse kapı var orada anlamıyor bile mutfak balkonunda gömme dolap yapıldı onada kuruları doldurdum anlacağınız çok depolama yerim var..
biz bunları görmek istiyoruzresimlerini atarmısın canım ,benim evimde çok müsait yer var aslında dolap filan yapıalcak ama fazla eşyam yok ne koyacam oralara ,ama yinede değerlendirmek istiyorum ,benim evimde dubleks ,alt kat yaşam ,üst yat uyuma alanı
kalabalık bir ailem var 3 çock kv 6 kişi olunca eşyada yiyecek depolama falan mecburen çok olmak zorunda resim koymayı beceremiyorum başarabilirsem neden olmasın......
sanırım ilk resim ekleyen ben olcam:)
benim ardiyem yok aslında bi tuvaletim bide banyom var . banyoda klozetim oldugu için tuvaleti iptal ettim ve ardiyeye çevirdim evde ne ne ne varsa herşeyi vır zıvır oraya koyyorum yiyecek hariç:)onlaıda mutfakta lavabonun altında plastik kilitli kaplarda muhafaza ediorum
bide yastık yorganlar var onlarıda bazanın altında vakumlu poşetlerde:)
ortalıkda hiçbişeyim yok temizlik yaparken çok rahat oluyo bide banyoda dolabım olsaydı mikemmel olcekti:)
bide banyoda dolabım yok temizlik malzemerim için tel raflı tekerlekli bişey aldım ona istifledim:)
Eki Görüntüle 702808
Eki Görüntüle 702809
Eki Görüntüle 702810