- 20 Ocak 2008
- 15.122
- 31.782
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Amin Allah razi olsun..İmzaladım.. Allahım en kısa sürede kavuştursun sağlığına bu küçük meleği
Daha dun kandil gecesinde icimden neden geldi bilmiyorum oncelikli olarak Allahim nerede engelli,bakima,yardima muhtac,sifa arayan cocuk varsa yardim et diye dua ettim.Bugun bu haber...Imzaladim.Allahim sifa versin.Anne babasina sabir ve kolayliklar versin.
Amin, cok sagolun..Allah şifa versin
Insallah arkadasim, Allah razi olsun..Ne kadar da tatlı ya inşallah sağlığına kavuşur bu güleç melek, imzaladım inşallah tez zamanda sonuca varılır.
üç denemenin sonunda imzami attım telden girmek zormuş
Allah öncelikle tum hasta çocuklara sonra tüm hasta insanlara şafi ismi ile şifa versin Insallah
Allah şifa versin, imzaladım...
rabbbim şifa versin inş.
İnşallah iyileşir yaa allah yardımcısı olurumMerhaba arkadaslar, maalesef boyle seylere kayitsiz kalamiyorum. Bu sebeple bu kampanyayi burada paylasiyorum.
Lutfen Arda'yi kurtarin. Arda sizin bir imzanizla kurtulabilecek..
Daha 5 yasinda bir araba carpmasi sonucu komaya girmis ve aylarca komada kalmis. Su an sadece solunum cihaziyla evde yasiyor!
Hicbir hareket yapamiyor sadece gozlerini oynatabiliyor.
Allah ona yardim etsin, sifa versin.
Arda'nin Amerika'dan getirilecek olan bir cihazla kurtulabilme sansi var.
Fakat maddi durumlar yetersizligiyle aile bunu karsilayamiyor.
Bu imzanın amaci SGK nin bu cihazi karsilamasini saglamak.
Allah kimseyi evladiyla sinamasin.
Lutfen sadece 1 imza...
(Konuyu hep üst siralarda tutabilirsek daha cok imzaya ulasmis olacagiz)
https://www.change.org/p/diyafram-p...densin-minik-arda-arkadaşlarına-seslenebilsin
Bir imza da benden olsun meleğe, Allah şifa versin inşallah
Burada paylaştığınız için teşekkür ederim :)
Arda 'ya Allah şifa versin inşallah imzamı attım. sizden de paylaştığınız için Allah razı olsun :)
İnşallah iyileşir yaa allah yardımcısı olurum
evet ya bir sürü kisi gordu ne kadar sevindim anlatamam. Allah razı olsun sizden deBende imzaladim. Bunu paylasman çok iyi olmuş yoksa çoğumuzun haberi bile olmicakti.
siteye girdim ama imza atamadım neden bilmiyorum deniyorum ama olmuyorİnşallah iyileşir yaa allah yardımcısı olur