- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
imzaladım, Allah şifa versin
burdayım canım hemen attım imzamı
allah şifa versin bizde yardımcı oluruz inş.. bi imzayla
Imzaladim.
Insallah duzelir minik Arda.
bana mail geliyordu siteden ama telim bozuldu bakamadım maillere Allah hem aileye hem miniğe yardım etsin inşallahCok sagol canim Allah razi olsun..
attık imzamızı hayırlara vesile olsun inşallah..Merhaba arkadaslar, maalesef boyle seylere kayitsiz kalamiyorum. Bu sebeple bu kampanyayi burada paylasiyorum.
Lutfen Arda'yi kurtarin. Arda sizin bir imzanizla kurtulabilecek..
Daha 5 yasinda bir araba carpmasi sonucu komaya girmis ve aylarca komada kalmis. Su an sadece solunum cihaziyla evde yasiyor!
Hicbir hareket yapamiyor sadece gozlerini oynatabiliyor.
Allah ona yardim etsin, sifa versin.
Arda'nin Amerika'dan getirilecek olan bir cihazla kurtulabilme sansi var.
Fakat maddi durumlar yetersizligiyle aile bunu karsilayamiyor.
Bu imzanın amaci SGK nin bu cihazi karsilamasini saglamak.
Allah kimseyi evladiyla sinamasin.
Lutfen sadece 1 imza...
(Konuyu hep üst siralarda tutabilirsek daha cok imzaya ulasmis olacagiz)
https://www.change.org/p/diyafram-p...densin-minik-arda-arkadaşlarına-seslenebilsin
bu imza kampanyası işlerine yarayacak mı bilgeceInsallah kizlar. Allah razi olsun..
imzaladım.ç Rabbim şifa versin
imzaladım
Rabbim yardımcısı olsun bu güzel meleğin..
Umarım umut olur nefes olur
bana mail geliyordu siteden ama telim bozuldu bakamadım maillere Allah hem aileye hem miniğe yardım etsin inşallah
evet evet ozgecan yasasini da imzalarsa herkes cok iyi olur. Rica ederim aslinda gordugumuze kayitsiz kalmamaliyizÇok güzel bir konu olmuş canım ben de geçen gün görmüştüm bu kampanyayı.
Ayrıca eliniz değmişken aynı yerde özgecan yasası diye bir kampanya daha var onu da imzalarsanız hepimiz için bir iyilik yapmış olursunuz zira Türkiyede kadın olmak zor.
Şimdiden destek veren herkesin eline, yüreğine sağlık. Ve konu sahibini kutlarım duyarlılığından dolayı.
attık imzamızı hayırlara vesile olsun inşallah..
bu imza kampanyası işlerine yarayacak mı bilgece
inş.. yararda çocuk şifa bulur demi ben çok üzüldüm
allah yardımcıları olsun
İmzaladim, Allah yardimcisi olsun, insallah bi faydamiz olur.