- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
-
Eşim ilk geldiği gün ev ararken sıcaktan baygınlık geçirmişCanım memleketim Batmanım 30-40 senelik bir şehir olmasına karşın türkiyede ki bir çok ilden daha gelişmiş, modern, derli, topludur. Mümkünse hiç gitmeyin vallahi çok ararsınız sonra
EvetSen Batman'li misin lexa? Ben cok sevdim Batmani. 2 yil yasadim orada
Aa ne güzel ..Evet yaşaması vs kolay bir yer bizde çok sevdik memleketlere yakın olsa belki de hiç gitmek iatemeyiz ama çok uzak yavSen Batman'li misin lexa? Ben cok sevdim Batmani. 2 yil yasadim orada
Evet Hasankeyf'in orijinal halini son dk da olsa gezme şansım olmuştu yeni haline de gittim gerçekten gölde geziyo gibi hiçbir şeyi kalmamış ekstra barajdan dolayı sıcağa birde nem eklendi bu yaz çok zor geçti gerçekten :/EvetBatman güzeldir ya sorunca haritada bile gösteremiyor insanlar ama
Güzel, ufak, kendi çapında gelişmiş bir şehir...
Elin japon, çinlileri Dünyanın öbür ucundan Hasankeyfe kafile kafile gelirken bizim insanımız bi haberdi ama.
Ahh onuda baraj altında bıraktı allahsızlar...
Canim Hasankeyf. Gercusteydik biz. Az geçmedik oradan. Ozledim oralariEvetBatman güzeldir ya sorunca haritada bile gösteremiyor insanlar ama
Güzel, ufak, kendi çapında gelişmiş bir şehir...
Elin japon, çinlileri Dünyanın öbür ucundan Hasankeyfe kafile kafile gelirken bizim insanımız bi haberdi ama.
Ahh onuda baraj altında bıraktı allahsızlar...
Şuan Barajdan dolayı hissedilen sıcaklığın çok daha fazla olması gerekiyor. Nemden ötürü allah yardımcınız olsun. O sıcağı yaşamayan bilmezEşim ilk geldiği gün ev ararken sıcaktan baygınlık geçirmiştemmuz ayında gelmiştik 50 dereceyi gözümle görünce şoka gitmiştim tek zorlayan yani o oldu ama alıştık artık ona da ..
Evet gerçekten güzel bir yer küçük ama herşey var şuan daha yeni yeni kazak moduna geçiyoruz geçen haftaya kadar tişört hirkayla gezdik burdan -40 dereceye gidince alışmak zor olur illakiselamlar
Bir ucak mesafesi aslinda. Esim kalmak isteseydi kalirdim 1 yil daha. Ama bizim orada kaldigimiz yillar batidan düşüyor. Mecbur kalktik geldik.Aa ne güzel ..Evet yaşaması vs kolay bir yer bizde çok sevdik memleketlere yakın olsa belki de hiç gitmek iatemeyiz ama çok uzak yav
Batmanda gercüşlerinin fıkraları çokturCanim Hasankeyf. Gercusteydik biz. Az geçmedik oradan. Ozledim oralari
Aga gormedim pek. Daha cok okuma oraniyla ilgili seyler duydum. Baya yuksek. Bakan bile vardi oraliBa
Batmanda gercüşlerinin fıkraları çokturAğaların ilçesidir orası hepsi ağa
Merkez çok daha iyidir orayı daha çok severdin.Aga gormedim pek. Daha cok okuma oraniyla ilgili seyler duydum. Baya yuksek. Bakan bile vardi orali
Ya önünü ardını düşünmemek değil aslında. Sonuçta işe girmek zor, çıkmak kolay. Önyargılı olmaktansa, hiç denemeden yorum yapmaktansa hele bir adımımı atayım yerim garanti olsun, duruma göre kesin kararımı veririm. Kardeşim doğuya atanırken gitse mi, gitmese mi, vayy 6 sene dediler... sonra 3+1’e indi sözleşmeli öğretmenler iyi ki gitti. Yani gidin bakın, duramayacak gibi olursanız zorla tutacak değiller. İçinizde kalmasından iyidirBende önümü ardimi düşünmeden atlıyorum bazen tecrübe tecrübedir mantigindayim sizin gibi .
Eşim diyoki ilk başlarda sevdiğin işi yapıp para kazanmak mutlu etse de sonra bulunduğun yeri sevmezsen gözüne batıyor ne bileyim ben tek olsam herhalde asla umursamam da sadece oğlumdan dolayı nu kadar irdeliyorum
Simsek soyadli cok ogrencim vardiMerkez çok daha iyidir orayı daha çok severdin.Maliye bakanı mehmet emin şimşek batmanlıydı okuduğu ilk okulu bile bilirim elimde büyüdü kereta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?