Ardahan -Göle ilçesi hakkında bilgi sahibi olan var mıdır ??

capricorn87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
2.011
1.714
83
Merhabalar ,Ardahan gole ilcesini bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba ? Türkiye'nin en soğuk yeri olarak biliniyormus,kar yağınca yollar kapanıp ,elektrik kesintisi filan oluyormuş sürekli ...
Bunlar yaşamı ciddi olarak etkileyecek boyutta mi

Valla orali bir komsum var insanı yaka silkdirecek cinsten. Koşullarının ağır olduğunu sürekli soylerdi.

Valla orali bir komsum var insanı yaka silkdirecek cinsten. Koşullarının ağır olduğunu sürekli soylerdi.
Ya kadro açılmıştı Myo için ama böyle şeyler duyunca tereddütle kaldım .3,5 yaşında bir oğlum var birde .O yüzden çocuğumu daha fazla düşünüyorum bunun hastalığı var ,okulu var vs.Tesrkkur ediyorum demek doğru

annemin memleketi yaşancak yer değil derler kışın. su elektrik yokmuş
Myo için kadro açılmıştı .Bunları duyunca bilemedim sorayım dedim sonuçta yaşayan daha iyi bilir :) teşekkür ederim 3,5 yaşında bir oğlum var zor olur sanırım orada yaşam

Ya kadro açılmıştı Myo için ama böyle şeyler duyunca tereddütle kaldım .3,5 yaşında bir oğlum var birde .O yüzden çocuğumu daha fazla düşünüyorum bunun hastalığı var ,okulu var vs.Tesrkkur ediyorum demek doğru
Koşullar bi yana tabi. Ama insanlarla yasamak daha zor olmalı..

Bir arkadaşım eşinin göreviyle gitmişlerdi. Ardahanın neresiydi onu bilmiyorum. Ama Ardahan'ın genelinde ağır bir tezek kokusu olduğunu söylemişti. Değişik bir ayrıntı ama ben olsam duramazdım sanırım :)

Valla ben atanma ugruna daha kötü yerlerede gıderım. Cok soguk yer malum kı küçük bır ilçe bol bol kars kaşarı yersınız. Esım erzurumlu bızde agrının ılcesındeyız kusasınız gelır kısın uzunlugundan ama atanmak ugruna deger. Atanma durumuysa

Back
X