bencedehiç bir anne çocuğuna bilerek zarar vermez. ağır olmuş bu itham.
Sizofren deelmiymisss yani
Kimse Arda Kural'a yardım eli uzatmayınca Arda Kural'ın psikolojisi bozuldu ve bu hale geldi. Geçtiğimiz günlerde Arda Kural'ın yanına gelen eski bir arkadaşı onu hastaneye götürmeye ikna etmiş ve tedavisini başlatmıştı.
Arda Kural herkesle iyi anlaşıyor ancak annesiyle sürekli tartışıyordu. Arda Kural yaşadığı plajdaki çakıl taşlarını toplayarak bir kuyumcuya götürüp değerli taş diye satmaya çalışmıştı.
nereden çıkardın bunu. böyle bir şey yokki. okumadanmı yazıyorsun anlamıyorumki. bu ikinci olduSizofren deelmiymisss yani
Birisi hayrina arda kural şizofren değil şöhretin ağır yükünü tasiyamadi desin de bu arkadaşımız bir rahatlasin.Sizofren deelmiymisss yani
konuyu okumadan başlığa yorum yaptı heralde dicem ama başlıkta şizofren deeeel gibi bi anlamda yok.nereden çıkardın bunu. böyle bir şey yokki. okumadanmı yazıyorsun anlamıyorumki. bu ikinci oldu
Annesi şizofren etmiş diyolar, saçmalamışlar yani... Senin profili görünce aklıma Arda Kural geliyorSizofren deelmiymisss yani
okudun mu konuyu evlaefe?
Ay herseyi ne kadar ciddiye aliyorsunuz annesini yaptiklarini okudum.Diger konuyla alakali olarak yazdim kizlar herseye hemen tirnak cikarmayin benden tartisma malzemesi cikmaz oksijeni bol almisim.nereden çıkardın bunu. böyle bir şey yokki. okumadanmı yazıyorsun anlamıyorumki. bu ikinci oldu
Ay herkes her konuyu tii ye alir benim yazdigim nedense arkadaslara bir diken etkisi yapiyor amaaa herkes konuya yazmali diyerek devam ediyorum bekleme yapmiyrm.Annesi şizofren etmiş diyolar, saçmalamışlar yani... Senin profili görünce aklıma Arda Kural geliyor, şok olduğum yorumlardan biriydi ondan, şimdide senin yorumu görünce gülümsedim
Hastalık ya ondan hassasiyet, hassasiyet göstermediği düşünülen bir yorum olunca haliyle insanlar tepki gösteriyor. Allah kimsenin başına vermesin, hastalara da şifa versin, gerçekten çok zor bir hastalık.Ay herkes her konuyu tii ye alir benim yazdigim nedense arkadaslara bir diken etkisi yapiyor amaaa herkes konuya yazmali diyerek devam ediyorum bekleme yapmiyrm.
bende neyin kafası bu diyodum fazla oksijendenmiş demek kiAy herseyi ne kadar ciddiye aliyorsunuz annesini yaptiklarini okudum.Diger konuyla alakali olarak yazdim kizlar herseye hemen tirnak cikarmayin benden tartisma malzemesi cikmaz oksijeni bol almisim.
ben bunu öğrendim herkese tavsiye ederim, baktım düşünceme ters yorumlarmı var, ya uzaklaşıyorum topikten, yada kimseyi kışkışrtmayacak şekilde kendimce yorumumu yapıyorum, alıntılayan olursa alıntılayıp cevap vermiyorum sonuç= huzurlu bi forum :)Ya içinde siyaset bile olmayan bir konuda Tartışma yaratmayı nasıl başarıyorsunuz? Cidden çok merak ediyorum, var mı açıklayacak biri?
Yıldızınızın barışmadığı kişileri görmezden gelip konuya yorum yapmak bu derece mi zor?
Bu kadar basit işte, sonra banlanıyorlar, önce o kışkırttı, hayır o kışkırttı deniyor.ben bunu öğrendim herkese tavsiye ederim, baktım düşünceme ters yorumlarmı var, ya uzaklaşıyorum topikten, yada kimseyi kışkışrtmayacak şekilde kendimce yorumumu yapıyorum, alıntılayan olursa alıntılayıp cevap vermiyorum sonuç= huzurlu bi forum :)
ben buraya kafa dağıtmaya geliyorum. birileriyle ters düşüp kendime stres edinemicem, zaten özel hayatımla ilgili günlerdir yaşadığım stresin haddi hesabı yok
Yok canm niyee oyle dusuneyim tabiki Allah butun hastalara sifa versin benimle alay eden kesim olmustuda onun icin yazdm Yoksa hastalikla alay etmek olur muHastalık ya ondan hassasiyet, hassasiyet göstermediği düşünülen bir yorum olunca haliyle insanlar tepki gösteriyor. Allah kimsenin başına vermesin, hastalara da şifa versin, gerçekten çok zor bir hastalık.