Arda Kural'ın hastalığının sebebi ortaya çıktı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
http://www.bugun.com.tr/magazin/gercekler-ortaya-cikti-haberi/1748298
Arda Kural'ın hastalığının sebebi ortaya çıktı
Kural'ın yakın arkadaşının iddialarına göre Arda Kural'ı bu hale getiren sebep annesiydi. Eski oyuncu, herkesle iyi anlaşıyor ancak annesiyle sürekli tartışıyordu.

Söylemezsem Olmaz programında şizofreni tedavisi gördükten sonra evine dönen ancak annesiyle yaşadığı sorunlardan dolayı Büyükçekmece'deki evinin yakınlarındaki bir plajda yaşamaya karar vererek tüm Türkiye'nin içini burkan eski dizi oyuncusu Arda Kural konuşuldu.

ARDA'YI ANNESİ BU HALE GETİRMİŞ

Söylemezsem Olmaz ekibinin Arda Kural'ın yaşadığı yeri ziyaret etmesiyle gerçekler gün yüzüne çıktı. Arda Kural'ın yakın arkadaşının annesinin iddialarına göre Arda Kural'ı bu hale getiren sebep annesiydi. Arda Kural herkesle iyi anlaşıyor ancak annesiyle sürekli tartışıyordu. Arda Kural yaşadığı plajdaki çakıl taşlarını toplayarak bir kuyumcuya götürüp değerli taş diye satmaya çalışmıştı.

KİMSE ARDA'YA YARDIM ETMEMİŞ

Tüm bu iddialar Söylemezsem Olmaz stüdyosu yorumcuları tarafından tartışılırken,Söylemezsem Olmaz programı yorumcularının anlattıklarına göre Arda Kural'ın annesi bir gece kulübünde çalışıyordu. İçeriden nakit avans alan anne Kural borcunu ödeyemeyince Arda Kural devreye girerek o dönemde tanıdığı yapımcılardan yardım istedi. Kimse Arda Kural'a yardım eli uzatmayınca Arda Kural'ın psikolojisi bozuldu ve bu hale geldi. Geçtiğimiz günlerde Arda Kural'ın yanına gelen eski bir arkadaşı onu hastaneye götürmeye ikna etmiş ve tedavisini başlatmıştı.

Arda kuralın arkadaşları uzmanmıymış, bilim adamımıymış. Yuhh yani mahallaelle kafasıyla konuşmuşlar, habercilerde ciddiye alıp hastalığın nedeni belli oldu diye başlık atmışlar. Bir numara habercilik.

Sizofren deelmiymisss yani

okudun mu konuyu evlaefe?

Off. .çok zor ..
hangi anne evladını ateşe atar ..

Annesi şizofren etmiş diyolar, saçmalamışlar yani... Senin profili görünce aklıma Arda Kural geliyor , şok olduğum yorumlardan biriydi ondan, şimdide senin yorumu görünce gülümsedim
Ay herkes her konuyu tii ye alir benim yazdigim nedense arkadaslara bir diken etkisi yapiyor amaaa herkes konuya yazmali diyerek devam ediyorum bekleme yapmiyrm.

Ay herkes her konuyu tii ye alir benim yazdigim nedense arkadaslara bir diken etkisi yapiyor amaaa herkes konuya yazmali diyerek devam ediyorum bekleme yapmiyrm.
Hastalık ya ondan hassasiyet, hassasiyet göstermediği düşünülen bir yorum olunca haliyle insanlar tepki gösteriyor. Allah kimsenin başına vermesin, hastalara da şifa versin, gerçekten çok zor bir hastalık.

Ağır bi itham olmuş bence de
Arkadaşları hep yanında miymis annesinin oğlunun?
Madem bu kadar çok konusuyorlar yardım etselermis
Gencecik yaşında bu hastalığa düştü, allah yardım etsin

Ya içinde siyaset bile olmayan bir konuda Tartışma yaratmayı nasıl başarıyorsunuz? Cidden çok merak ediyorum, var mı açıklayacak biri?
Yıldızınızın barışmadığı kişileri görmezden gelip konuya yorum yapmak bu derece mi zor?

ben bunu öğrendim herkese tavsiye ederim, baktım düşünceme ters yorumlarmı var, ya uzaklaşıyorum topikten, yada kimseyi kışkışrtmayacak şekilde kendimce yorumumu yapıyorum, alıntılayan olursa alıntılayıp cevap vermiyorum sonuç= huzurlu bi forum :)

ben buraya kafa dağıtmaya geliyorum. birileriyle ters düşüp kendime stres edinemicem, zaten özel hayatımla ilgili günlerdir yaşadığım stresin haddi hesabı yok

Bu kadar basit işte, sonra banlanıyorlar, önce o kışkırttı, hayır o kışkırttı deniyor.
Çocuk değiliz hiçbirimiz.

Hastalık ya ondan hassasiyet, hassasiyet göstermediği düşünülen bir yorum olunca haliyle insanlar tepki gösteriyor. Allah kimsenin başına vermesin, hastalara da şifa versin, gerçekten çok zor bir hastalık.
Yok canm niyee oyle dusuneyim tabiki Allah butun hastalara sifa versin benimle alay eden kesim olmustuda onun icin yazdm Yoksa hastalikla alay etmek olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…