Arçelik'in altı ve üstü cam olan çay makinesini kullanan var mı ?

GIYMATLIM

Emrine Şükürler Olsun..
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
6.417
23
158
Diğer
kızlar yardımcı olur musunuz.. bu makineyi almak istiyorum .. kullananlar bilenler varsa yorumlarınızı yazar mısınız

Bence süper bir ürün 1999yılında arçelik tiryaki almıştım süperdi geçen yıl bozuldu. sonra kinğ marka aldım hiç memnun kalmadım bugün bende baktım yine arçelik tiryaki bence süper bir ürün fiyatlarda çok yükselmemiş ben 99 yılında 85 liraya almıştım şimdi 100arası senin sordugunun fiyatını ögrenebilirmiiym canım..arçalik tiryakini üstü camdı altı degil....

Sularınız kireçliyse hiç tavsiye etmem. Geçen yıl Esse'den cam kettle aldım, her tarafı kireç içinde. İçinde su bırakmadığım halde lekeli görünüyor.

ben kırmızısını kullanıyorum, memnunum, tavsiye ederim.. ama anuşkanın dediği gibi sular kireçli olursa şık durmaz.. benim evimin suyu sert değil ,sorun yok. ha birde şu var, ben alıştım bana normal geliyor ama misafirlerim çay doldururken ellerine alır almaz ay bu ne kadar ağır vs diyolar.. bilekte sorun varsa almayın..

Ben lal serisini kullanıyorum. Hem şlevsel hemde kozmetik açıdan son derece iyi bir cihaz. Kireç dediğin hangi demliğin içinde tutmuyorki zaten. Ben porçözle ara sıra çalkalayıp yıkıyorum. Misler gibi ışıl ışıl valla.

Bu arada büyük harf yazmışım baştan yazamam idare ediverin :92:

kireç derdi olanlar çeşme suyumu kullanıyolar acaba?

biz istanbulda yaşıyoruz hep damacana su kullanıyoruz ve hiçbi çaydanlıkta kireç sorunu yaşamadık.. ama izmite gelin gdicem ve orda çeşme suyu kullanıyo herkes içmek için bile.. bende bu çaydanlıktan almayı düşünüyorumda çeşme suyuyla kullanmamın bir sakıncası olmaz öyle değilmi?

kireç durumunu bilmiyorum gerçi orda gidince öğrencemde temkinli olmak lazım :)))

arkadaşlar ben konuyu açtıktan sonra bu cihazı aldım ve 1 yıldırda kullanıyorum
çeşme suyu kullandığım için kireçlenme yapıyor ama kireç dıştan görünmeye başlayınca kaynayan suyun içine 1 kaşık limon tuzu atarak kaynatmaya devam ediyorum ve içi tertemiz ışıl ışıl oluyor
maşallah diyeyim gayet memnumum.
daha iyisi çıkana kadar herkese tavsiye edebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…