• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arçelik telve

ppapatyam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
30
1
48
Bursa
Merhaba kizlar ben yeni evleniyorum ve c eyizime arceligin telve kahve mak almayi dusunuyorum tek cezveli mi almaliyim cift mi karar veremedim tek cezveli olan kac fincan oluyor acaba yardimci olursaniz sevinrim :
:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence öyle çokta pratik bişey değil kardeşimi istemeye geliceklerinde aldık bizde.cezve yle aynı sürede yapıyor.iade ettik beğenmedik diye.şu çaycıların yqnındakı daha iyi bana göre tabı ben hiç birini kullanmıyorum bakır cezvede hemencik kaynıyiveriyor

Merhaba kizlar ben yeni evleniyorum ve c eyizime arceligin telve kahve mak almayi dusunuyorum tek cezveli mi almaliyim cift mi karar veremedim tek cezveli olan kac fincan oluyor acaba yardimci olursaniz sevinrim :

İkilisini iş yerinde kullanıyoruz memnunuz. Teklisi de bizim evde var fincanına göre 2 ya da 3 tane çıkıyor. İkilisi için o kadar para vermeye gerek yok 2 dakikada pişiriyor zaten. Ben kendi çeyizime de teklisini aldım :16:

Bende teklisi var hatta çok beğenerek kırmızı rengini almıştım ve çok memnunum.
Hemencecik oluyor taşma derdi yok çok pratik bir şey.
Teklide rahat 3 fincan yapıyorsun fakat hemen olduğu için evde 2liye gerek yok bence o daha çok işyerleri veya cafeler için gerekli gibi geliyor bana

Aileye göre değişir, biz boşnak bir aileyiz nişanlımın da öyle.. Misafirimiz çok olur ve günde 3-4 fincan kahve içeriz :1:
O yüzden ikilisini alacağım ben :34:

Kullanıma bağlı aslında.Bende ikili olanı var,kimisi sade istiyor kimisi şekerli.Ozaman işe yarıyor.Ya da çok yapman gerektiğinde.Tekli nasıl bilmiyorum ama ikilinin su haznesine suyu koyuyorsun o kendi alıyor.

Back
X