Arcelik telve

ppapatyam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
30
1
48
Bursa
Merhaba kizlar ben yeni evleniyorum ve c eyizime arceligin telve kahve mak almayi dusunuyorum tek cezveli mi almaliyim cift mi karar veremedim tek cezveli olan kac fincan oluyor acaba yardimci olursaniz sevinrim :
:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba siz konuyu açalı baya olmuş ama ben yine de cevap vermek istedim. Bizim evde teklisi var. fincanına göre 3 adet alıyor. İş yerinde de 2lisi var ikisinin de yaptığı kahve aynı. Bence 2lisine bu kadar çok para vermeye gerek yok zira 2 dakika içinde pişiriyor kahveyi :) Ben de çeyizime teklisini aldım.

bizde teklisi var bi kaç kere güzel yaptı sonradan kahvede hep topaklanma olmaya başladı. siz nasıl ayarlıyorsunuz kahveyi.içinde çıkan kaşıkla tam ölçü mü koyuyorsunuz ben o kadar koymama ragmen topaklanıyo

bizde teklisi var bi kaç kere güzel yaptı sonradan kahvede hep topaklanma olmaya başladı. siz nasıl ayarlıyorsunuz kahveyi.içinde çıkan kaşıkla tam ölçü mü koyuyorsunuz ben o kadar koymama ragmen topaklanıyo​
Evet icinden cikan kasikla silkme sekilde koyuyorum hic topaklanma olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…